0
ATP

INDIJAN VELS: Senzacionalna eliminacija Marija, Lajović posle maratona u trećem kolu!

Objavljeno: 12.03.17 u 09:25

Srpski teniser je u meču drugog kola savladao Španca Felisijana Lopeza sa 2:1 po setovima, dok je prvi teniser sveta sa 2:0 poražen od Vaseka Pospišla koji će tako biti naredni rival Lajoviću.

Dušan Lajović savladao je Lopeza nakon velike borbe, koja je trajala celih 120 minuta, rezultatom 2:1 po setovima ( 6:2, 4:6, 7:6 (7:2) ) i tako prošao do trećeg kola Indijan Velsa.

Nakon što su oba tnisera sigurnom igrom osvojila po set, usledila je rovovska borba u trećem i odlučujućem, a tu je naš teniser bio smireniji i skoncentrisaniji pa je na kraju i zasluženo trijumfovao.

Očekivalo se da će Dušan nakon ovom meča ići na megan najboljem teniseru sveta Endiju Mariju ali da to ne bude tako postarao se Vasek Pospišil koji je na senzacionalan način, u dva seta ispratio Britanca sa turnira.Kanađanin je do velikog iznenađenja došao nakon dva sata igre sa (6:4, 7:6 (7:5)) po setovima. 

Sredinom prvog seta činilo se da će Mari lagano stići do vođstva, pošto je imao prednost od 4:2, ali je tada usledio veliki preokret Pospišila koji je sa četiri uzastopno osvojena gema poveo sa 1:0 u setovima.

Kanađanin je svetskom broju jedan oduzeo servis i na startu drugog seta, ali je Škot u nastavku uzvratio istom merom pa je meč ipak šeren u taj-brejku gde je 129. teniser sveta ipak imao više koncentracije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter