0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Everton siguran kod kuće, Bornmut promašio dva penala i slavio protiv ‘čekićara’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.17 u 19:41

Zbog FA Kupa, danas su odigrana samo tri meča Premijer lige.
Hal, Bornmut i Everton su upisali nove pobede.

‘Karamele’ su lako izašle na kraj sa Vest Bromom, Miralas je načeo goste u 39. minutu, da bi Šnajderlin u prvom minutu nadoknade duplirao vodstvo iako se mislilo da je Belgijanac postavio konačan rezultat prvog dela igre. Lukaku, koji je bio asistent kod drugog gola, je zatresao mrežu VBA nakon dodavanja Barklija u 82. minutu.

Hal i Svonsi su prvo poluvreme završili bez golova, a Klement je bio prinuđen da izvrši čak dve izmene već u prvih 45 minuta. Nijase je postigao prvi gol na meču za vodstvo domaćih na asistenciju Abela Ernandeza, da bi isti igrač povećao i na 2:0 desetak minuta kasnije. Moson je u prvom minutu nadoknade postigao gol za Svonsi ali je bilo prekasno za totalni povratak gostiju.

Komičan meč na ‘Din Kortu’, Nobl je već u devetom minutu skrivio jedanaesterac koji nije uspeo da realizuje King, da bih odmah nakon toga usledila kazna u vidu gola Antonija. King je uspeo da pogodi mrežu u 31. minutu i donese izjednačenje, ali na sebe nije želeo da uzme odgovornost šutiranja novog jedanaesterca, pa je Afobe bio taj koji je promašio sa kreča u finišu prvog dela igre. Ta dva igrača su ponovo bila u centru pažnje, Afobe je sjajno proigrao Kinga koji je doneo vodstvo Bornmutu. Aju je sve vratio na nulu golom na sedam minuta do kraja, ali je igrač utakmice, Džošua King, kompletirao het-trik za pobedu domaćina.


1-1 Joshua King Goal 11.03.2017 HD by dailyfootballkick

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PREMIJER LIGA – 28. KOLO

Sreda:

Mančester Siti – Stouk 0:0

Subota:

Bornmut – Vest Hem 3:2 (2:1)
(King 31, 48, 90 – Antonio 10, Aju 83)

Everton – VBA 3:0 (2:0)
(Miralas 39, Šnajderlin 45+1, Lukaku 82)

Hal – Svonsi 2:1 (0:0)
(Nijase 69, 78 – Moson 90+1)

Nedelja:

17.00 Liverpul – Barnli

Odloženo:

Kristal Palas – Totenhem
Midlzbro – Sanderlend
Arsenal – Lester
Sautempton – Mančester junajted
Čelsi – Votford

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter