3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SPREMAN ZA IGOKEU: Radosne vesti za Grobare pred susret u Laktašima, a još lepše se čekaju iz Zagreba (FOTO)

Objavljeno: 11.03.17 u 10:05

Crno-beli će večeras (17h) odigrati svoju poslednju utakmicu u regularnom delu ABA lige, u kojoj žele da pobedom osiguraju barem treću poziciju pred plej-of.

Košarkaši Partizana drže sudbinu u svojim rukama što se tiče izbegavanja četvrte pozicije i duela sa Zvezdom već u polufinalu. Za to će im biti neophodna pobeda u današnjem meču protiv Igokee, a da li će u slučaju trijumga u polufinalu imati prednost domaćeg parketa zavisi i od meča Cedevite i FMP-a, koji se igra dva sata posle onog u Laktašima.

Ipak sigurno je da u taboru crno-belih rzmišljaju samo o onim stvarima na koje mogu da utiču, pa će sa potpunom koncetracijom uđi u meč protiv jednog nezgodnog protivnika i potruditi se da urade ono što je do njih. Podatak koji može da raduje sve Grobare je da se posle velikih problema sa zdravstvenim biltenom igrača tim polako regeneriše, pa će se posle Vanje Marinkovića na ovom meču na parket vratiti i Vil Hečer.

Ovo može da raduje trenera Partizana, Aleksandra Džikića, koji se i sam vratio na klupu tek u prošloj utakmici, a protiv Igokee želi da pobedom zatvori ovaj za Partizan prilično dobar deo sezone u regionalnom takmičenju.

-Igokea ima dobru sezonu , tokom godine su mnogo puta pokazali da mogu da igraju sa svima u ABA ligi. Imaju formacijski posložen sastav, dobar miks iskustva i mladosti i nekoliko igrača koji mogu individualno da ih dovedu u poziciju da pobede. Igraće rasterečeno, i mi smo spremni za njihovo najbolje izdanje.- rekao je Džikić pred meč.

Centar Partizana, Đorđe Majstorović rekao je da će ekipa kao i uvek pružiti svoj maksimum u Laktašima.

-Želimo da damo sve od sebe i da uradimo sve što je do nas pred plej of. Igokea ima dobar tim i neće nam biti nimalo lako u Laktašima.- rekao je Majstorović.

Na poslednjoj utakmici regularnog dela u sastav će se konačno vratiti i oporavljeni Vilijam Hečer koji je svoju radost zbog toga podelio sa pratiocima na „Tviteru“.

Ponovo na putu, sjajan se osećam što ponovo mogu da igram košarku. Svaki dan mi je nedostajala košarka-, poručio je Hečer.

0
0

3 Komentara

  1. ..ma ko bre izbegava 4 poziciju, ja se molim Bogu da veceras izgubimo, a da buducnost pobedi, kako bi DIREKT“ na KK-vestacku tvorevinu u polufinalu i ako Bog da, da budemo kompletni, siguran sam 99,9% da osvajamo ABA Ljigu i povratak u EL, a crveni bankomat u ZAMRZIVAC ligu tj. u RUPUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter