0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA SA ‘KROVA’ : Nastavljamo seriju pobeda protiv Bačke (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.17 u 15:59

Fudbaleri Voždovca su vezali dve pobede u Superligi Srbije, a za dva dana ih očekuje duel protiv ekipe Bačke na „Krovu“.

Tim povodom su se medijima obratili Ilija Stolica, trener „zmajeva“, i golman Zoran Popović.

– Obe ekipe imaju po šest bodova i u mini seriji su. Siguran sam da je raspoloženje kod obe ekipe na visokom nivou i publika kod nas na stadionu zaslužuje da pogleda jedan dobar meč. Spremni smo i zdravi, nema ni suspendovanih igrača zbog kartona. Unapred se radujemo ovoj utakmici i verujem da možemo da ovu seriju od dve utakmice zaokružimo i trećom i da se približimo našem cilju, a to je plej of, rekao je doskorašnji selektor kadetske reprezentacije i šef stručnog štaba Voždovca, Ilija Stolica.

Popović je istakao da neće biti lako jer Bačka stiže puna samopouzdanja, ali da će dati sve da trijumfuju:

– Dolazi nam ekipa Bačke koja je disciplinovana i organizovana ekipa i koja poseduje dosta samopouzdranja, nakon dve pobede. Međutim ovo je naša kuća, mi smo domaćini i mislim da bi trebalo da pobedimo i da nastavimo seriju pobeda, dodao je Filipović.

Susret je zakazan za nedelju u 14 časova.

 

(Youtube/Sportnetwork TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter