1
Evroliga

FOTO: HOTSPORT

‘OKUPACIJA’: Crvena zvezda sledeće nedelje igra u ‘gradu mode’, ali će biti kao u Areni

Objavljeno: 10.03.17 u 00:00

Crvena zvezda sledeće nedelje u okviru 26. kola Evrolige gostuje Armaniju u Milanu, a to će biti jedan od odlučujućih mečeva za crveno-bele u borbi za Top 8 fazu.

Crveno-beli sutra od 21 čas gostuju u Madridu. Iako, četa Dejana Radonjića igra sjajno ove sezone i može da pobedi svakoga, malo je optimista da će sutra pasti ‘kraljevski klub’. Zato mnogi navijači Crvene zvezde na navijačkim forumima kao veoma bitan meč vide sledeće gostovanje za sedam dana u Milanu protiv Armanija.

VEOMA LOŠE VESTI: Zvezda bez najboljeg protiv Real Madrida! (FOTO)

Tim iz ‘grada mode’ nije nepobediv, te je i optimizam Delija opravdan. Takođe, čak i da se dogodi iznenađenje večetas u Madridu, pobeda u Milanu bi dala nadu u borbi za čak i peto mesto, pa i četvrto posle današnjeg poraza Fenerbahčea od Baskonije. Zvezdi na ruku pred gostovanje Armaniju ide i vest da je Kalnietis povređen, ali i još jedna mnogo lepša.

DUDA IVKOVIĆ: Zvezda može na fajnal-for, Lazić mora u reprezentaciju! (FOTO)

Naime, Delije planiraju da u velikom broju okupiraju Milano. Karte se već uveliko rezervišu i očekuje se da možda i više od hiljadu Delija nađe svoje mesto u Mediolanum Forumu. Tako bi Crvena zvezda u Milanu mogla da se oseća kao u Beogradu, a to je motiv i vetar u leđa više da se zabeleži veoma važna pobeda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter