6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Slavni klub sa ‘ostrva’ podvukao Manojlovića

Objavljeno: 10.03.17 u 10:17

Mnogi skauti evropskih klubova pobegli su iz Beograda odmah posle 153. večitog derbija, jedan nije, a razlog su bili Dejan Meleg i Filip Manojlović.

Pored činjenice da su samo pojedinci na 153. derbiju pokazali potencijal, a među njima je i Filip Manojlović (20), skauti su nastavili snimanje i u derbiju kola u Novom Sadu. Francuz koji radi za Seltik meč je pratio iz lože stadiona „Karađorđe“ i prilikom skeniranja učinka igrača oba tima bio mu je u prvom delu intresantan učinak Dejana Melega, a onda je na kraju podvukao nekoliko puta golmana Crvene zvezde.

Njegova procena je da Manojlović pored činjenice da je tek nekoliko meseci na golu šampiona Srbije ima hladnokrvnost i odličan je u situacijama jedan na jedan. Ipak, za golmane važi pravilo da što su iskusniji to su bolji i trener Božović je odlukom da izdanak škole crveno-belih bude između stativa napravio pravi potez za klub.

0
0

6 Komentara

  1. A ti glavonja ne uci nikoga o „nivou“ jer samo po sebi to nije manir „viseg nivoa“. Englezi to nikad ne bi uradili, a svasta cuju i vide sto se njihovog jezika tice. Moras da znas da ljudi, nasi ljudi, koji zive u svetu izvan svoje zemlje ,logicno, nemaju tako uvezban jezik kao ti kome je to, moguce, jedina prednost, ali bez znacaja.Ko ti trazi u svetu srpski?! I drugo, tastature na Zapadu nemaju znakove za pocetne glasove npr. reci cevapi, covek ,ili za zadnje bas,nas, Nis… te obicno koristimo uz suglasnik i slovo h da bi bilo jasnije. To pismeni snaju a narocito znaju oni koji su lingvisticki obrazovaniji. Elementarna kultura nalaze da se bude prema ljudima iz inostranstva, strancima posebno, benevolentan kad su jezicke greske u pitanju. To je neka vrsta precutne dobrodoslice na forum. Kad u konverzaciji sa Englezom napravis gresku, on te sigurno razume ali precuti to, ne reaguje odmah,pusti te da zavrsis misao i onda jednostavno kaze da potpuno razume sto kazete i to isto refrazira na pravilan nacin.Na forumima isto tako. Tako se to kulturno radi. Nije mi namera da nikog ucim ,poducavam narocito, no nije na odmet podsetiti se elementarnog bontona. S postovanjem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar golman je pola tima ovaj Zvezdas za koju godinu bice dvocifreno prodat naravno u € valuti! Pored znanja covek mora imati i kulturnih vrednosti sto za neke ne bih se reklo da poseduju to!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto da ne, mozemo mi jedne druge da omalovazavamo, ali ipak ima dobrih igraca u srbiji…. Milenkovic vredi sigurno 7 mikiona evropskih novcanica, ovaj golman minimalno 1,5 miliona, …. ako nastavi sa dobrim odbranama, moze i da udupla vrednost! Mnogi pljuju i Milenkovica i Djurdjevica iz mog PARTIZANA, ali oni vrede 10 miliona, ovaj golman, Plavsic i Ristic vrede minimalno 5 miliona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter