1
Evroliga

EVROLIGA: Danas sve ide na ruku Zvezdi, i ‘braća’ iz Grčke slavila (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.17 u 23:21

U ovom kolu jedino fali pobeda crveno-belih.
Nakon neizvesne završnice je Olimpijakos rezultatom 81:73 porazio Darušafaku.

EVROLIGA: Najslabija partija Zvezde za najubedljiviji poraz ove sezone, Real na plus 30 (VIDEO)

Domaćin je očekivano bolje otvorio ovaj duel i došao do dosta dobre prednosti za taj deo igre, Darušafa je bila dostojan rival u tim momentima, ali nije imala rešenje za povremene mini serije. Već u drugom kvartalu su crveno-beli stigli do dvocifrene prednosti, dominantnost je bila sve osetnija i turski tim je nakon prvog poluvremena morao da ‘juri’ zaostatak od 15 poena.

I to im je pošlo za rukom tokom treće deonice, zaigrali su konkretnije i smanjili prednost domaćeg tima, koji nije patao u igri u toj meri koliko je ekipa iz Istanbula igrala bolje. Tokom četvrtog kvartala je Darušafaka imala odličnu seriju i šansu da preokrene u samom finišu, tokom poslednjeg minuta su Turci mogli da vodstvo koje je Olimpijakos imao tokom celog meča, preokrenu u svoju korist. Što se nije desilo, na sreću navijača crveno-belih, i Olimpijakosa, a i onih iz Beograda.

EVROLIGA: Delije slave Trinkijerija – Bamberg ‘razbio’ Turke u gostima (VIDEO)

Kem Birč je bio najbolji sa 13 poena i osam skokova, 12 poena je ubacio Lodžeski, a 11 Grin. Što se Darušafake tiče, Bred Vonamejker je imao 23 poena, dok je Vil Klajburn ubacio 20.

Rezultati by SofaScore

0
0

1 Komentara

  1. ..ODLICNO IM ‘DANAS’ SVE IDE NA RUKU, DACE BOG DA IM UVEKKK TAKO „ODLICNO IDE“ .!. XXAAXXAA .!. ..DO PONOVNOG-GASENJAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter