1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Mega u velikom stilu završila sezonu (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.17 u 23:02

Srpski tim je bio bolji od makedonskog predstavnika.
Mega Leks je rezultatom 82:69 savladala Karpoš Sokoli.

Gosti su se u uvodnih 10 minuta bolje snašli i došli do solidne prednosti za taj deo igre. U nastavku je Mega zaigrala konkretnije, ređali su se bolji napadi tima Dejana Milojevića ali je i Karpoš imao odgovor za takvu igru.

Tokom treće deonice je Mega u potpunosti nadoknadila zaostatak i bila veoma blizu da se preokretom odlepi od Makedonaca, ali se to u tim momentima nije dogodilo. Onda je usledila završna četvrtina u kojoj su domaći ‘razbili’ tim iz Skoplja. Mega je odlično napadala, a još bolje branila svoj koš i dopustila Karpošu svega devet poena za završnih 10 minuta igre.

Najbolji je u pobedi bio Spasojević sa 20 poena, Zagorac je imao 19, Novak 13. Na drugoj strani je Trajkovski ubacio 17.

(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)

0
0

1 Komentara

  1. Morao je i Spasojević da odigra jednu utakmicu kako treba. Čitavu sezonu je veoma loš i veliko razočaranje. Možda i najlošiji igrač Mege, posmatrajući sezonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter