6
Evropske lige

FOTO: YouTube

OVAKVOG GA DO SAD NISTE ČULI: Način na koji je Aca Stojanović ispratio kraj utakmice uzburkaće vam krv u žilama (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 00:11

Navikli smo od Ace Stojanovića na pregršt različitih informacija i veliku teatralnost pri prenosu. Ipak, večeras je, možemo slobodno reći, bilo posebno veče.

Fudbaleri Barselone napravili su jedan od najvećih preokreta u istoriji Lige šampiona, a i celokupnog fudbala od kad se igra, savladavši PSŽ rezultatom 6:1 na svom stadionu, i tom prilikom nadoknadivši minus od 4:0 iz prvog meča.

Podsećamo, Barselona je povela sa 3:0, nakon čega je Kavani postigao gol koji je značio da nije dovoljno postići četiri ili pet, već je Kataloncima bilo neophodno šest golova.

Onda je usledila neverovatna završnica – prvo je Nejmar u samo dva minuta postigao dva pogotka.

Šesti je postigao Serđi Roberto u poslednjim trenucima meča, a ovako je to ispratio naš čuveni komentator:

 

(Youtube/AM Video7S)

 

 

(Youtube/CALCIO SHOW ⚽)

0
0

6 Komentara

  1. Neprimereno i neartikulisanu urlanje? Razumeo bih da je u pitanju neki naš klub ili reprezentacija. Jedna prosečna utakmica ,ispod standarda na koje nas je navikla Barsa,protiv ludog ili zbunjenog PSŽ-a.Posle onakve igre u Parizu odigrati ovako kukavički i amaretski,uz to i blago naklonjenom sudiji domaćinu, ne znam šta je ovde bilo očaravajuće.Uzbuđenje su donosili preokreti koji su dolazili posle neiznuđenih grešaka,a da bi ovaj duel bio ocenjen prelaznom ocenom doprineli su samo fantastični golovi Kavanija i Neimara,sve ostalo sivilo i greške. Primer odlične utakmice je bio Mančester siti-Monako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imamo i mi u Sloveniji na šport kanalu jednu ovakvu budalesinu koji bi rođenu majku skinuo sa aparata, samo da Barcelona dobije utakmicu. Ono divljanje i urlikanje ne služi na ćast Aci Stojanoviću. Nekada prenosi utakmicu bez emocija, kao prodavač biblija, a onda delirijum. Svaki iole pošten novinar bi istakao nemjerljive zasluge sudijske šestorke i predložio da ih igrači i stručni štab Barcelone iznesu sa terena na rukama,skupa sa trenerom PSŽ. Sudije su dobile utakmicu, a onaj zalizani maneken ju je izgubio. Utakmicu su „odsudili“ Neimar, Suarez, Buskets i Mesi.Bilo je kao u onoj sevdalinki“ Uzmi Šemso koliko ti drago“! Bruka i sramota!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter