7
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MUSLIN SAOPŠTIO SPISAK: Dva debitanta očekuju Gruziju

Objavljeno: 09.03.17 u 13:07

Slavoljub Muslin, selektor reprezentacije Srbije, saopšio je spisak reprezentativaca za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Gruzije. Na njemu se nalaze i dva debitanta u „A“ timu, Uroš Đurđević i Mijat Gaćinović.

Susret je na programu 24. marta u Gruziji, a okupljanje je zakazano za 20. mart u Staroj Pazovi.

Naša reprezentacija je nakon četiri meča druga na tabeli sa osam bodova, dva manje od prvoplasirane Irske, a sa dva boda ispred Velsa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gruzija je peta sa dva boda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spisak igrača na koje računa Slavoljub Muslin:

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem), Predrag Rajković (Makabi) i Aleksandar Jovanović (Arhus).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović (Gent), Nikola Maksimović (Napoli), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal) i Uroš Spajić (Anderleht).

Sredina terena: Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Radoja (Selta) i Nemanja Matić (Čelsi).

Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Lazar Marković (Hal), Zoran Tošić (CSKA), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Uroš Djurdjević (Partizan) i Mijat Gaćinović (Ajntraht).

[/stextbox]

0
0

7 Komentara

  1. Izvini ali ti Musline nisi bas za trenera
    Kako mozes da izostavis Ljajica iz tima. On je momentalno jedan od nasih naj boljih igraca.
    Ako neznas da resis problem onda e nisi trebao prihvatiti posla
    Sram da te bude
    Napred Srbija

    0
    0
    Odgovori
    • A koliko su ti iz partizana?Samo Djurdjevic,koji nece ni igrati,mada po meni,on je bolji igrac od Mitrovica i svojom formom zasluzuje da bude starter.Mitrovic nema mesta ni na klupi jer su Pavlovic i Stojiljkovic bolji od njega,kao i Prijovic ako dobije dozvolu.Takodje,nerazuman poziv za Stojkovica,koji sedi na tribinama u Engleskoj i kao takav nema sta da trazi u reprezentaciji.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kao prvo ne zelim da se moj komentar drugacije shvati . Kao navijac Srbije Zelim da se Orlovi plasiraju na Svetsko prvenstvo u Rusiji .
    Ali imam samo 2 pitanja zbog cega se Adem Ljajic toliko osporava i zbog cega nema njega u reprezentaciji . Nemojte mi samo reci da jedan Djurdjevic ili taj Gacinovic vise vredi nego Ljajic .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter