3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE ODLUČIO: Grujić sudi Partizanu, Glođović ‘svira’ Zvezdi

Objavljeno: 09.03.17 u 22:17

Novo 26. kolo Superlige Srbije na programu je u nedelju, a određene su i sudije svih mečeva, na poštedi su Milorad Mažić i njegov tim.

Posle pauze od jednog kola Majo Vujović ponovo stavlja pištaljku u usta. Ovoga puta pravdu će deliti na Banjici u meču Rada i Spartaka. Zanimljivo je to da če sudija sa utakmice Vojvodina – Crvena zvezda Danilo Grujić sada suditi Partizanu u Lučanima.

Crvena zvezda ovog vikenda dočekuje Javor na stadionu ‘Rajko Mitić’, a sudija je Vlado Glođović. U 26. kolu odmara Milorad Mažić, kao i njegov tim.

0
0

3 Komentara

  1. Lepo je Pantic objasnio, ‘dodelite aboliranom fk laznu titulu unapred’ da mi grobari ne moramo vise da ‘pljujemo i prozivamo ‘sudije po zadatku’, koji su samo poluga u rukama malih ‘organa’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko je taj Pantic da nesto objasnjava?On ima kredibilitet i pamet kao ti ovde na ovom portalu,drugim recima,najveca budala koja se pojavila.Lupa neke budalastine kao navijen a one nemaju blage veze sa mozgom.Samo idioti mogu da ga slusaju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter