0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Teu i drugarima dovoljna jedna četvrtina za pobedu nad Galatom (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 20:07

U prvom meču 25. kola Evrolige CSKA je u Moskvi bio ubedljiv protiv Galatasaraja 85:69 i sada čeka kiks Reala protiv Crvene zvezde da preuzme lidersku poziciju.

Nije ovo bila sjajna partija za četu Dimitrisa Itudisa, to jest Galatasaraj je posle pobede nad Realom odigrao sjajan meč protiv ‘armejaca’ u Moskvi. Turcima je pripala prva četvrtina 17:13, ali je domaćin pitanje pobednika rešio u drugih deset minuta. Naime, CSKA je taj period igre rešio u svoju korist 33:12. Do kraja utakmice Galatasaraj nije izgubio preostala dva perioda, ali nije mogao da se oporavi od dobre igre ruskog tima u drugih deset minuta – na kraju 85:69.

Miloš Teodosić je igrao 27 minuta i za to vreme je ubacio osam poena i dodao šest asistencija. Junak pobede ‘armejaca’ bio je Nando De Kolo sa 22 poena, Hajns je dodao 13, Higins 12, a Džekson deset. Sa druge strane istakao se bivši reprezentativac Srbije Micov sa 18 poena, Koksal je dodao 13, a Plajs 11 koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter