2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘DAĆU GOL KADA ODE ĐURĐEVIĆ’: Marko Janković otkrio tajnu svog napretka (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 14:51

Prvotimac Partizana Marko Janković akcijom iz prekida uposlio je centarfora crno-belih Leandra Tavambu i doneo Partizanu prvi od tri gola na utakmici Partizan – Metalac.

Janković je pre manje od mesec dana zvanično potpisao za crno-bele i postao igrač Partizana, posle višemesečne pozajmice na kojoj je bio iz Olimpijakosa. O svojim partijama, derbiju i očekivanjima Janković govorio je za klupski sajt.

– Dobro smo radili na pripremama i sada to polako sve nadolazi. Ujedno se i ja osećam dobro zbog svega, ali i igrački…Drago mi je da nastavljamo fantastičnu rezultatsku seriju i da kao tim igramo dobro. Poznato je da dobra timska igra uvek istakne par pojedinaca. Zaista dajem sve od sebe i nastaviću tako.

MUSLIN SAOPŠTIO SPISAK: Dva debitanta očekuju Gruziju

U minutu 43 minutu utakmice upravo iz prekida uposlio si Tavambu, koji glavom postiže prvi gol za Partizan. Radite dosta na prekidima?

– Prekid je važan segment naše igre, posebno kada je Tavambu na terenu. Radimo dosta na tome, a i ja sam počeo da ostajem posle treninga da pokušam da gađam zonu koja se od mene traži.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Kažu, Crnogorci gaze na terenu…

– Mnogo mi je drago zbog Kiće (Nebojša Kosović). Imao je jedan teźak period iza sebe, koji ga je sada gledajući samo ojačao. Bio sam uz njega sve vreme i nisam ni u jednom trenutku imao dilemu da će ako bude dobio priliku istu odmah iskoristiti. Tako je i bilo.Pokazuje da je odlučio da bude vrhunski igrač, što uz svoje kvalitete ukoliko ovako nastavi veoma lako može i da ostvari.

MUSLIN: Imamo takvu ekipu da više ne zavisimo od rivala, Đurđević je igrač koji nam fali

Partizan je zabeleźio 21. utakmicu bez poraza. Koliko si ti lično zadovoljan?

– Ja sam zadovoljan startom sezone, a jedino što meni nedostaje je još više asistencija i golova. Asistencija će biti još dosta,a gol ću dati kad ode Đuka (Uroš Đurđević), jer kad uđem u 16 metara ne služim ničemu, sve je njegovo – smeje se Janković.

U nedelju vas očekuje nova utakmica protiv Mladosti iz Lučana.

– Ima još mnogo da se igra, a na nama je da se borimo do kraja i da sačuvamo niz koji imamo. Gledamo samo ispred sebe i koncentrisani smo na svaku sledeću.

0
0

2 Komentara

  1. nije problem da das gol. vec da budes gol igrac. da imas levy nogu kao tosic zahovic cakar prekazi..da imas pas po 20-30 m..a be da se vrtis u krug. da kad krenes u napad da se zabijes kao silo u protivnicku odbranu. da igras glavom a ne neke trake da vezujes.it’d.it’d.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..dobar je M. Jankovic igrac, ‘samo’ da smanji sebicluk i bice ok, a sto se URKETA32 tice, ON je sve lepo objasnio u vezi ‘ONIH’ iz „RUPE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter