1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZVEZDE JE ‘BUŠENJE’ IZNUTRA: Ko to ‘minira’ Miodraga Božovića? (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 17:30

Miodrag Božović izjavio je pre dva dana da će otići iz Crvene zvezde u slučaju poraza od Vojvodine, ali je njegov tim ipak slavio posle velikog preokreta u Novom Sadu.

-Prvi smo na tabeli godinu i po dana, na prste jedne ruke mogu se prebrojati naši porazi. Šta bi bilo da imamo 10 bodova manje, da li bi me streljali? Ako izgubimo od Vojvodine odlazim. Idem da živim kao normalan čovek! – rekao je pre utakmice sa Vojvodinom Miodrag ‘Grof’ Božović.

Posle povratka od 0:2 do 3:2 u Novom Sadu, istakao je da je to samo bio način da se motivišu igrači i da svakako ne bi otišao iz kluba.

PORUKA UPRAVE: Dupla nagrada igračima Zvezde za preokret u Novom Sadu

Ipak, ostao je utisak da nešto ‘ne štima’ u crveno-belom taboru, a to se pita i Dragoslav Stepanović, osvedočeni Zvezdaš i poznati fudbalski stručnjak.

– Čitam šta se dešava u mojoj Zvezdi… Svaki dan. Vidim da se trener oprašta od kluba, ali nikako da se oprosti. Nije mu dobro to što radi, jer se tako ne motiviše ekipa. Ili je trebalo konkretno da kaže ko mu od ljudi iz uprave priča iza leđa, ili da ćuti! Ovako, napravio je samo problem Crvenoj zvezdi i sebi – izjavio je Stepanović za ‘Kurir’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dugo se pričalo o sukobu između Miodraga Božovića i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, a Stepanović podseća da Božović nije stranac u Srbiji i da je znao gde dolazi.

Božović je trener i kao takav snosi punu odgovornost za svoje postupke. Nije on stranac, već naš čovek koji je znao gde dolazi da radi. Da je ovako nešto uradio u Nemačkoj, bio bi najstrože kažnjen, jer se takve stvari ne iznose u javnost. U Srbiji će uvek da kasne plate za igrače i to nije novost. Hteo je da trenira Crvenu zvezdu i znao je gde dolazi. Zato probleme rešavaš unutar kuće i radiš da bi osvojio titulu i onda svoj rad naplatio kroz plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

DŽAJIĆ BLISTA POSLE VOJVODINE: Podvig Zvezde! Ovako se prave veliki rezultati (VIDEO)

– Znam da je Božović dugo radio u inostranstvu i da je navikao na rad i red. Ali iskusan je on. Morao je da zna da svi u Crvenoj zvezdi nisu za njega, da ima polovina onih koji su opozicija i koji bi voleli da na njegovom mestu vide drugog kandidata – zaključio je Dragoslav Stepanović.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

1 Komentara

  1. Slažem se sa g-dimom Stepanovićem neznam šta je on ovde uradio i šta je hteo da kaže.Mislim da se stvarno neslaže sa Terzićem ali mislim i da je Terzić upravu pogotovo za igrače koje je Terza hteo da dovede a Božović nije i da Babunskog iz tog razloga nije ni pustao.A da su igrači igrali za Božovića da ostane pa normalno pojedini i nebi igrali da je drugi trener(Petković,Ruiz,Luković,Sikimić,)Vreme je da odeš nemaš igru g-dine Božoviću nisi našo za shodno da kažeš Petkoviću da je prvi asistent ali za protivnike ne za Zvezdu,izgubio si kompas

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter