2
Evrokupovi

BAHATOST: Maskerano otvoreno priznao da je šutnuo Di Mariju! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 14:32

A da to nije uticalo na prolaz Barselone. Da li mu verujete?

Barselona je sinoć ispisala istoriju napravivši neverovatan preokret protiv Pari Ser Žermena. Posle 0:4 u prvom meču, na Kamp Nou je slavila sa 6:1, ali je nekoliko mrlja palo na tu pobedu, pre svega zbog penala u korist Katalonaca, ali i nekoliko sličnih situacija na drugoj strani.

Najviše pažnje izazvao je Havijer Maskerano koji je posle utakmice otvoreno priznao da je sapleo svog sunarodnika i saigrača iz reprezentacije Argentine, Anhela di Mariju, u situaciji kada je gol već bio viđen.

-Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zbog kog smo prošli – izjavio je Maskerano posle mečapez imalo stida.

Umesto direktnog crvenog kartona i penala za PSŽ, Barsa je preokrenula i na kraju slavila sa čak 6:1 u nestvarnom finišu.

(Izvor: youtube / Footy Life)

0
0

2 Komentara

  1. Zasto bahatost? Pa to je fer sto je priznao zar ne? Kada pogledate snimak mozete videti da je Di Maria ipak prvo sutnuo loptu pa je tek onda udaren od Maskerana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter