5
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Vojvodina je poslednjih deset godina mučila Zvezdu i stavila najveću mrlju u karijeri ‘Princa sa Neretve’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 23:59

Pod utiskom prvog poluvremena današnje utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde prisetili smo se i dešavanja od pre tačno deset godina kada je ‘stara dama’ ponizila crveno-bele na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Meč je odigran 10. marta 2007. godine. Ne pamti se kada je neko sem Partizana tako nadigrao Crvenu zvezdu na njenom stadionu kao tada Vojvodina. Novosađani su slavili sa 3:0.

Poveli su već u 7. minutu golom Davidova. Despotović je u 70. minutu povisio na 2:0 što je izrevoltiralo ‘sever’ koji je počeo da skandira tadašnjem treneru BajevićuDušane, odlazi’. ‘Princ sa Nertve’ je tada uradio nešto do tada neviđeno,skinuo je jaknu i laganim hodom napustio teren Marakane 20 minuta pre kraja utakmice. Vojvodina je golom Tadića povisila na 3:0 i tako zatvorila knjigu ‘Dušan Bajević – trener Crvene zvezde’. Kasnije je njegov naslednik Boško Đurovski osvojio titulu prvaka Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ista sudbina mogla je danas da zadesi i Miodraga Grofa Božovića, ali je Crvena zvezda od 0:2 u Novom Sadu stigla do pobede 3:2.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 0:3 (0:1)

STRELCI: Davidov u 7, Despotović u 70. i Tadić u 86. minutu za Vojvodinu. Stadion: Crvene zvezde. Gledalaca: 5.000. Sudija: Vukadinović (Beograd) 7. Crveni karton: Rašković (na klupi Crvene zvezde) u 11. minutu.
C. ZVEZDA: Ranđelović 5, Basta 5, Bajalica 5, Gaj 5,5 Anđelković 5 (od 59. Trišović -), Kastiljo 5,5, Milijaš 5,5, Koroman 5 (od 46. Perović 5,5), Burzanović 5 (od 65. Georgiev -), Đokić 5, Purović 5.
VOJVODINA: Kahriman 8, Stošić 7,5, Pekarić 8, Đurić 8, Petković 7,5, Davidov 8, Popović 7,5, Kačar 7 (od 66. Sikimić 7), Buač 7 (od 56. Pantelić 7), Tadić 8,5, Despotović 8 (od 88. Krivokapić -).

[/stextbox]

0
0

5 Komentara

  1. To svi znaju osim glupih franjevaca,koji je proglasavaju Zvezdinom filijalom,iako nijednog igraca nije htela da pusti u Zvezdu u zadnjoj deceniji i toliko puta dobijala Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
      • Vi ste stvarno paranoicni i nadasve glupi ljudi.Cak sam napiso komentar pre utakmice,kako spremate svoje tastature posle Zvezdine utakmice da komentarisete.Ako bude pobedila,pisacete da je namesteno,ako izgubi,da je Vosa igrala ozbiljo i da nije htela da pusti a ako bi bilo nereseno,da Zvezda ne zna da dobije ni navodno namesten mec.To se od vas jedino ocekuje jer godinama unazad nisam procitao neki vas komentar u kome pise da je Zvezda posteno nekog pobedila a vazi i za prijateljske tekme jer u svemu vidite teorije zavere i po vama svako treba i moze da pobedi Zvezdu.vi ste bre bolesnici,prava sekta i to ona najgora.Jesi li ti normalan da ce neko pred tolikim auditorijumom da namesti utakmicu i to da gubi sa dva razlike pa da kasnije pobedi.To bi bilo toliko glupo i nezamislivo da niko ne bi ni pomislio da se bruka na taj nacin.Samo bolesni mozgovi mogu nesto tako da pomisle za jucerasnju utakmicu.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter