7
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SJAJNI BOŽOVIĆ: Strateg Zvezde otkrio šta bi se desilo da su crveno-beli izgubili (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 20:08

Crveno-beli su nakon sjajnog preokreta savladali Vojvodinu na ‘Karađorđu’.
Iako je imala zaostatak od dva gola, Crvena zvezda je slavila u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Sve oči su bile usmerene ka Miodragu Božoviću koji je najavio da ukoliko Zvezda izgubi od ‘lala’, napušta kormilo ove ekipe.

– Ne znam što se to dogodilo u prvih devet minuta. Loše smo ušli u utakmicu i primili dva brza gola, praktično nismo ni došli sebi. Nakon toga smo i Vojvodina i mi imali po dve dobre šanse. U svlačionici sam rekao mojim igračima da moramo da damo gol i da ćemo pobediti, a to se i desilo, otpočeo je Grof.

Meleg i Puškarić su u razmaku od četiri minuta dvaput zatresli mrežu FIlipa Manojlovića na početku meča, tako da je tim crnogorskog stručnjaka pred sobom imao težak posao.

(Izvor: YouTube/ AM Video7S)

– Da, dobro smo odigrali drugo poluvreme, postigli tri gola i uspeli da stignemo do nove pobede u Superligi nakon velikog preokreta. Fudbal je zbog toga interesantan zbog toga što si u jednom trenutku na dnu, u drugom na vrhu.

Neizvežno pitanje za šefa struke aktuelnog šampiona je bilo i da li bi otišao iz Ljutice Bogdana da je Vojvodina trijumfovala:

– Ne, ne bih sigurno napustio Crvenu zvezdu, to je bio način da motivišem tim, da doprinesem malo boljoj igri, zaključio je Miodrag Božović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Ovo je super. Sve ce odluciti medjusobni susreti,neka titulu osvoji bolji,po mogucnosti ne bas iz gol auta. Vidite kako zv moze da melje protivnike,uz malo srece naravno. Nzm sta Im bi u derbiju,Zar toliko strahopostovanja imaju prema partizanu,ili je pak partizan bolja ekipa,ostaje da se vidi u buduce.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma naravo zumbule, zato sto smo tako u mogucnosti…Preostaje ti jedino da crknes od muke…A tvoji placizanovci bi mogli malo da namestaju manje providno…Kao, golman dodao igracu placizana…

      0
      0
      Odgovori
      • Zaboravio si da ste vi protiv Metalca u 90-om minutu gubili 0:1 i gle čuda za jedan minut dva gola i pobeda. Ono što niste mogli za 90 postigli ste za1minut. Zato bolje ćuti. Vi ste navikli iz 0:2 u 6:2 i 0:2 u 3:2!? Metalac he srećan što nije primio 10 komada. Ili si ti možda očekivao da oni pobede ba JNA. Videlo se u derbiju koliko vredite.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter