11
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

POTVRĐENO HOTSPORTU: Zvezda prodala vezistu koji odlazi na leto, evo koliko je zaradila (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 09:51

Precizirani detalji ugovora za leto, a crveno-belima u kasu ide 1,5 miliona evra plus bonus.

Izgleda da je konačno pao dogovor između Crvene zvezde i Espanjola, koji će važiti od leta. Po njemu će se Mihailo Ristić na kraju sezone preseliti u Barselonu i obući dres Espanjola.

Kako je ranije i najavio HOTSPORT, crveno-belima ‘u komadu’ pripada 1,5 miliona evra, a Španci su pristali da u zavisnosti od nastupa veziste i rezultata kluba u narednoj sezoni isplate još od 500.000 do 700.000 evra.

DELIJE PODELJENE: Neki ‘ne daju Grofa’, drugi ga ‘teraju’, na kojoj ste strani vi? (FOTO) (ANKETA)

Igrač je ranije utanačio detalje svog četvorogodišnjeg ugovora, koji mu garantuje 2,2 miliona evrau tom periodu. Posle završetka ove duge epizode Beograđani mogu da smanje tenzije sa isplatama dugovanja igracima.

– Definitivno su obe strane zadovoljne uslovima i Ristić odlazi posle Zvezde u Espanjol – potvrdili
su za HOTSPORT iz menadžerske agencije, koja zastupa mladog reprezentativca Srbije.

MNOGI SU OČEKIVALI DRUGAČIJE: ‘Grof’ Božović odredio spisak igrača za derbi sa Vojvodinom

0
0

11 Komentara

  1. ..ovde nesto nije u redu, zar je moguce da se ‘tim’ fk abolirani s’cmarakane nalazi na prvom mestu nase Premi’er Ljige, ako se pogleda vrednost igraca/fudbalera na trzistu, recimo, Gruja je ‘prodat’ za 6 milki, dok je Zile kao „slobodan’ igrac prodat za 10 miliona (nezvanicno i vise), evo sad i Ristic za 1,5 m. dok se za naseg Ducu (dete od 16 godina) VEC dobija 1,5-2 miliona e., a da TEK ne spominjem URKETA32, Leonarda, Evertona ili BLEKIJA Milenkovica za kojeg cekaju u redu svi Evropski velikani i vec u startu nude izmedju 6 i 8 miliona evra..kako je to moguce, da se za fudbalere viceSampiona Srb.dobija i nudi trostruko, a i mnogo vise novca u odnosu na igrace „prvaka“.. .!. XXAAXXAA .!. Toliko o tome kako strani menadzeri DOZIVLJAVAJU trenutnu REGULARNOST u Srp. fudbalu !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter