1
ATP

NIKAD TEŽE: Strašan žreb za Novaka Đokovića u Indijan Velsu (FOTO)

Objavljeno: 08.03.17 u 09:32

Pakleni dueli su pred najboljim srpskim teniserom baš na mestu gde po tradiciji igra svoj najbolji tenis.

Novak Đoković braniće u Indijan Velsu titulu, ali će ove godine njegov kvalitet i trenutna forma biti testirane do krajnjih granica. Žreb mu nimalo nije bio naklonjen, pa bi do novog podizanja pehara Srbin morao da prođe kroz ‘sito i rešeto’.

U svom prvom meču, a drugom kolu igraće protiv pobednika meča između Britanca Kajla Edmunda i Portugalca Gastaa Elijasa, da bi zatim krenuo ‘pakao’.

U trećem kolu trebalo bi da ga čeka Huan Martin Del Potro, zatim bi u osmini finala išao na Nika Kirjosa, koji ga je porazio nedavno u Akapulku, a u četvrtfinalu bi igrao protiv Nadala ili Federera!

Projektovano polufinale u najgorem slučaju vodilo bi ga na Keija Nišikorija, a u finalu je moguć susret sa Endijem Marijem. Pakleno!

0
0

1 Komentara

  1. Pre samo godinu dana bi bilo kao da prelazi plitak potok ali sada moze da se saplete vec na prvoj prepreci a druga je vec opasna mina.Nole uzmi krtinu,ne moze se sa biljkama opstati kao sampion,trebace ti snage u izobilju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter