0
Fudbal

VREMEPLOV: Kada ‘zarate’ selektor i kapiten, čemu da se nadamo – Makedonija nam sa penala rekla: ‘Nije za vas Brazil’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.17 u 00:14

Ekipa Mihajlovića pružila bledu partiju, a svemu prethodio sukob selektora i kapitena Ivanovića.
Otišli su u komšiluk po pobedu, a vratili su se iz Skoplja praznih šaka. Makedonija je na stadionu „Filip Drugi“ u oktobru 2012. godine ‘kumovala’ eliminaciji Srbije na svetsko prvenstvo u Brazilu.

‘Orlovima’ su ‘skresana krila’ sa penala, koji je skrivio Nenad Tomović. Pogotkom sa bele tačke Ibraimi je u 58. minutu rešio pitanje pobednika i naneo našem timu veoma bolan poraz.

(Izvor: YouTube/FudbalskaRep)

Jedan od uzroka ovako loše igre naših momaka jeste sukob između selektora Siniše Mihajlovića i kapitena Branislava Ivanovića na sastanku pred utakmicu, kada je aktuelni trener Torina odlučio da defanzivac bude na klupi za rezervne igrače. Ipak, ovakav rizik se nije isplatio.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Srbija je nastupila u sastavu: Brkić, Tomović, Biševac, Nastasić, Kolarov, Fejsa, Z. Tošić, Ignjovski, Tadić (Ivanović), Đuričić (Lekić), Marković (Sulejmani).[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter