7
AdmiralBet ABA Liga

SOLOMONSKO REŠENJE: Italijani doneli odluku, mogu li KS Srbije i Partizan tako?

Objavljeno: 07.03.17 u 11:40

Prvi čovek italijanskog Palakanestra i prvi čovek EKA Đordi Bartomu ponovo dogovorili saradnju, a Italija neće okrenuti leđa FIBA.

Solomonsko rešenje našli su Italijani.Sad samo treba FIBA sa tim da se složi, mada se čini da čelnici Palakanestra ne razmišljaju puno o tome šta će krovna košarkaška organizacija reći. Naime, prvi čovek Serije A Eđidio Bijanki i Đordi Bartomeu počeli su pregovore o povratku italijanskih klubova u Evrokup. Naime, članovi italijanske najjače lige dali su glas za povratak u drugo po jačini evropsko takmičenje.

Ipak, to ne znači da će FIBA Liga šampiona ostati bez predstavnika iz Italije. Naime, Armani Milano će nastaviti da igra Evroligu, jer ima licencu na nekoliko godina. U Evrokup plasiraće se šampion Italije (ako to nije Armani) i finalista (takođe ako to nije Armani). Ako Armani bude u finalu, onda će šansu u Evrokupu dobiti i jedan polufinalista Serije A. Italija će tri tima poslati u FIBA Ligu šampiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sada se postavlja pitanje može li tako i Srbija. To jest da li će bez pretnji sankcijama Partizan moći da učestvuje u Evrokupu, a da recimo Mega Leks i FMP Železnik igraju FIBA Ligu šampiona. Naravno, isto važi i za Crvenu zvezdu ako ne bude šampion ABA lige…

0
0

7 Komentara

  1. Od ove godine ovim pitanjem ce da se bave Nebojsa Covic i vlada Srbije. Njihovo mezimce ce morati da izabere. Partizan se vraca u takmicenje koje mu pripada i u kojem je proneo slavu nase kosarke osvojivsi ga i igrajuci cetiri puta fajnal four.

    0
    0
    Odgovori
  2. VAMA TO NEIDE NIKAOKO U GLAVU DA SE TOVRADI SVE PROTIV PARTIZANA JER AKO PARTIZANUI DOZOVLE IGRANJE ULEB KUPOVE ODE ČOKI I OSTA BEZ EVROLIGE PA TO JE SVE CILJ UNIŠTENJE KLUBA.PA POGLEDAJTE ZAŠTO CEDEVITU I BUDUĆNOST NIKE NE KAZNI KO FOL NEMAJU PRAVA IGRATI DOMAĆE UTAKMICE PA OSVOJIŠE KUPOVE.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dugo nisam sreo nesto bolesnije i devijantnije od tebe.Upravo zbog takvih poput tebe Gdccceee biti nam bolje nece nikad jer i ti sam pripadas masi skarta kojeg srbija ima jer to se vidi iz prilozenog: posao nemas,novac logicno isto nemas,djevojku vjerovatno isto nemas roditelji te vjerovatno finansiraju……..i to je to i nista nemjenjas zivis debilno i frustrirano ,a ko ne bih i sami tim gajis i zalijevas veliku mrznju u sebi i to ti je put ka agoniji,a ne zdravom razumu jer svaki tvoj kmenter je idijotija teska i poprilicno su zabrinjavajuci.Potarazi pomoc iskreno ti kazem,zelim ti brz oporavak.

    0
    0
    Odgovori
  4. vi cete da nam pricate o postenju,godine maltretiranja i gepekovanja sudija od tkz „avangarde“,golovi iz ofsajda i rukama(koliko znam fudbal se igra nogom i glavom) i sada kada je svemu tome kraj krece kuknjava…zaista bolest kojoj nema leka za navijace drugogo po vaznosti zagrebackog kluba

    0
    0
    Odgovori
  5. Nece, posto u Srbiji trenutno ne ‘stanuje’ Solomon i pamet, naprotiv sluge sotone i zla cine SVE nedozvoljene ‘radnje’ (rasizam, trovanje, izmisljanjem novih pravila priznavanjem golova iz gol-auta…kao i neprirodnim ‘sredstvima ozivljavanjem’ i proteziranjem ugasenog crvenog simbola zla kk…) protiv KKP (kao i kompletnog SDP) i kako da KROZ novoformiranu kk mutant&frankenstajn projekciju malih ‘organa’ predstave Srb. na drugaciji nacin-nakaradan i nazadan-ZAL ZA PROSLIM VREMENIMA EX YU i krcuna&bugarcica i KAO da PARTIZAN ovde nije nikada ni postojao, nit njegovi treneri, igraci-LEGENDE kluba i najbolji Evropski i Svetski navijaci-GROBARI, koje upravo SADA, kao i KK na sve moguce nacine SATANIZUJU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter