2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SAD I AMERI PIŠU: Teo odlaskom u NBA preti da zaseni tandem Divac – Stojaković?! (FOTO)

Objavljeno: 07.03.17 u 21:44

Nakon što su domaći mediji razmenjali sve moguće opcije, pojavili su se nagoveštaj koji dolazi direktno iz SAD i raduje našu zemlju.
Kako u Americi tvrde, Miloš Teodosić će od sledeće sezone sigurno igrati u NBA, a najveće šanse su da će braniti boje Denver Nagetsa.

Iako su se poslednjih dana veće šanse davale Bruklin Netsima da dođu do srpskog plejmejkera jer je vlasnik franšize ruskog porekla, Teo će ipak najverovatnije završiti u društvu Nikole Jokića.

Već je poznato da prvog dana jula Milošu Teodosiću ističe ugovor sa CSKA, Rusi su spremili novi ali će do potpisivanja istog teško doći.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, da ni Netsi neće odustati od Tea govori i pisanje portala ‘NetsDaily’ koji je Srbina uporedio sa Džejsonom Kidom. Teško je i zamisliti kako bi pod obručima najjače lige na svetu izgledao tandem Jokić – Teodosić, možemo samo da očekujemo da će se ove priče američkih kolega obistiniti.

0
0

2 Komentara

  1. Denver igra sve bolje. Bez Jokica su razbili juce, a cela igra se bazirala na asistencijama koje su razvili na Jokicevu igru i uticaj koji ima na ekipu.
    U Denveru bi Teo definitivno imao 25-35 minuta po utakmici i bio bi prvi pley. Ekipa je mlada i perspektivna – sto da ne?
    Gde bi vi? Gs, Kavs ili Sparsi? Pa tesko da bi tamo bio prvi plej.
    Mada se meni cini da bi pre ostao u Cska.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter