1
Evropske lige

FOTO: LEGIA.COM

NEĆE KAO U PARTIZANU: Miroslav Radović produžio ugovor sa Legijom, još može dosta da pruži (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.17 u 18:45

Od kako se nakon par meseci u Humskoj vratio u Poljsku, Mire je ponovo počeo da blista.
I kao nagrada za dobre igre stigao je novi ugovor Legije za Radovića, i to do 2019. godine.

Srpski internacionalac se tako obavezao da će do svoje 35. godine nositi dres kluba u kojem je igrajući Ligu šampiona stekao evropsku afirmaciju.

– Vratio se kod nas posle turbulentnog perioda u Kini, Sloveniji i Partizanu. Srce mu je uvek bilo ovde, a mi smo se stalno nadali da će se vratiti. Za kratak period je opet pokzao da je i dalje sjajan igrač. Onaj igrač kojeg smo se sećali kada je otišao u Kinu. Igrač koji je uvek opasan na terenu, koji ni od čega može da napravi nešto, koji je lider i ima odličan uticaj na svlačionicu. Dali samo mu tada ugovor na godinu dana da bi ga isprovocirali i motivisali. Novi ugovor je nagrada za sve što je uradio otkako se vratio u Legiju, kazao je direktor Poljaka, Mihal Ževalkov.

Ni Mire Radović nije krio oduševljenje zbog ovog poteza Legije:

– Želja je bila obostrana. Ovo je jedan od najboljih perioda u mojoj karijeri. Počastvovan sam i što sam jedan od kapitena u klubu, izjavio je fudbaler.

(Izvor: YouTube/Spieltag EXTRA!)

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. tamo za razliku od naseg ‘prvenstva’ zna da ce biti CISTO i NEDIRIGOVANO, sto bi ovde mesto zauzimao recimo URKETU32, koji ce uprkos obilate pomoci ‘sudija’ & Co. uspeti da se PRODA za ogroman novac i resi SVA dugovanja FKP, sto sa Miretom ne bi bilo moguce pod ovim ‘okolnostima’ a i u vremesnim godinama je….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter