2
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRAJ: Ratko Varda okačio patike o klin uz legendarni citat ‘Gojka Sise’ (FOTO)

Objavljeno: 07.03.17 u 12:58

Legendarni centar Ratko Varda rešio je da završi igračku karijeru u 37. godini života, a od fanova se oprostio legendarnim citatom iz filma ‘Munje’.

Davno beše 1995. godina kada je Ratko Varda debitovao u dresu Partizana. Za njega je to verovatno prošlo kao da si rekao keks. Legendarni centar odlučio je da posle 22 godine okači patike o klin. On je to sa navijačima podelio na Instagramu. Koristio je citat iz filma ‘Munje’ kada jedan od glavnih likova ‘Gojko Sisa’ (Nikola Đuričko) pominje Čarlsa Barklija.

– Ljubav koja nikad nije izneverila. Nedostajaće mi svi momenti ove igre. Kad se kaže ‘Gladijatori novog doba’, ako je ko to osetio, onda sam ja taj. Ali sam srećan što sam bio deo ove igre. Kako zbori Gojko Sisa ‘lepo kaže Čarls Barkli što ulaziš u frku kad si slabiji’ – napisao je Ratko Varda.

Varda

Snažni centar je u karijeri igrao za Partizan, Detroit, Olimpiju, Apolon Patru, Bešiktaš, Kijev, Real Madrid, Menorku, Žalgiris, Himki, Prokom, Azovmaš, Marham, Radnički KG, Mega Leks, Bilbos, Kužov, Sutjesku i Hekmeh. Osvajao je dve titulu prvaka Jugoslavije, Kup Slovenije, ULEB kup sa Realom i dva puta prvenstvo Poljske.

(Izvor: YouTube/Nicolò Origgi)

1
0

2 Komentara

  1. Jbg. neki se ‘oprastaju’ kao Varda, ponosno i casno iako nije bio vrhunski kosarkas kao Sase (Djordjevic&Danilovic&Pavlovic..), za razliku od ugasene KKcz koja se „OPROSTILA“ od ‘igranja kosarke’ u TISINI, SRAMOTI, BEDI, ostavivsi iza sebe OGROMNA DUGOVANJA i NISTA VREDNO POMENA-OSVOJENOOOO, znaci, SAMO su bili nemi posmatraci velicanstvenih USPEHA CRNO-BELOG KK-PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije .!. XXAAXXAA .!.,,,….,,…,,,….,,,…,,,….,,,…,,,…..,,,,…,,,….,,,,….,,,,…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. neki se ‘oprastaju’ kao Varda, ponosno i casno iako nije bio vrhunski kosarkas kao Sase (Djordjevic&Danilovic&Pavlovic..), za razliku od ugasene KKcz koja se „OPROSTILA“ od ‘igranja kosarke’ u TISINI, SRAMOTI, BEDI, ostavivsi iza sebe OGROMNA DUGOVANJA i NISTA VREDNO POMENA-OSVOJENOOOO, znaci, SAMO su bili nemi posmatraci velicanstvenih USPEHA CRNO-BELOG KK-PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije .!. XXAAXXAA .!.,,,….,,…,,,….,,,…,,,….,,,…,,,…..,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter