0
ATP

FOTO: Twitter

ILIE NASTASE: Đoković je veliki šampion, vratiće se on!

Objavljeno: 07.03.17 u 18:32

Legendarni rumunski teniser uveren je da je samo pitanje vremena kada će se Novak Đoković vratiti u preopoznatljivu formu.

Nakon osvajanja dugo isčekivanog Rolan Garosa, kojim je kompletiorao osvajanje četiri uzastopla Gren slema, Noletova forma je u konstantnom opadanju. Mnogi su požurili sa zaključcima kako je vreme dominacije našeg najboljeg tenisera prošlo ali tako ne misli i legendarni Ilie Nastase.

Legendarni Rumun, višestruki osvajač Gren slemova kako u pojedinačnoj tako i dubl konkurenciji, kaže da je samo pitanje vremena kada će Đoković ponovo biti onaj stari.

-Mislim da će se on vratiti. Ljudi ne shvataju da on ne može da igra od ponedeljka do nedelje i da počne svež u ponedeljak kao ostali. Veliki je pritisak na njemu, svi očekuju da pobeđuje svake nedelje i umorite se od toga, nemoguće je držati koncentraciju toliko dugo.- rekao je Nastase i dodao:

-Možda i drugi momci igraju dobro, i to je moguće. Ali, Đoković je veliki šampion i morate da računate da će se vratiti, to je sigurno. On je borac. zaključio je nekadašnji rumuski tenire.

Novaka Đokovića u narednom periodu očekuju turniru u Americi, tačnije Mastersi u Indian Velsu i Majamiju na kojima breani titule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter