8
Domaći fudbal

ŽESTOKO SAOPŠTENJE VOJVODINE: Kapitulirali smo pred ucenjivačkim stavom, mi ne stojimo iza državnog budžeta i nemamo skupe strance (FOTO)

Objavljeno: 06.03.17 u 21:07

Novosađani su izdali saopštenje povodom meča koji će igrati sa aktuelnim šampionom u sredu.
Vojvodina i Crvena zvezda će se prekosutra od 18 časova sastati na ‘Karađorđu’, a gostujući navijači će se nalaziti na istočnoj tribini.

Nakon saopštenja FK Vojvodina u kojem stoji da je neizvesno odigravanje meča sa Zvezdom zbog stava policije, danas je usledilo novo u kome tim iz Novog Sada govori o tome da je Vojvodina kapitulirala pred ‘višim zahtevima’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Domaćin derbi susreta vanrednog kola je u prostorijama kluba održao sastanak nakon čega je na zvaničnom sajtu objavljeno saoptešnje koje vam prenosimo u celosti:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

S obzirom na to da FK Crvena zvezda fudbalskom klubu Vojvodina nije poslala dopis u kojem garantuje da klub organizuje dolazak gostujućih navijača na utakmicu, ulaznice za istočnu tribinu sutra će biti puštene u slobodnu prodaju. Cena ulaznice za istok iznosi 800 dinara, a ulaznice će se prodavati u utorak na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) od 12 do 18 časova i na dan meča, na blagajni na istočnoj tribini (pored teniskih terena) od 14 do 18 časova.

Preostali kontigent ulaznica za zapad prodavaće se po ceni od 1.000 dinara na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) u utorak između 12 i 18 časova i na dan meča od 15 do 18 časova.

Ulaznice za sever prodavaće se po ceni od 300 dinara na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) u utorak između 12 i 18 časova. Na dan meča, od 15 do 18 časova, u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, kontigent od 500 ulaznica za sever biće besplatno deljen svim navijačima Vojvodine koji imaju člansku kartu kluba ili pripadaju nekom od klubova navijača.

Imajući u vidu odluke donete na sastanku, kao i probleme na koje smo ukazali u vezi sa mogućim neodigravanjem utakmice, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da će postupiti po naredbama policije i da smo zvanično kao organizatori kapitulirali pred ucenjivačkim stavom i nerazumevanjem osnovnih organizacionih aktivnosti, kao i termina “domaćin” i termina “gost”.

Kao odgovornim ljudima, nama u fudbalskom klubu Vojvodina je pre svega stalo do fudbalske igre i bezbednosti svih aktera sportskog događaja, te iz tog razloga ne možemo da dozvolimo da se lopta na “Karađorđu” ne kotrlja.

Ovom prilikom, izvinjavamo se našim navijačima zbog svih potencijalnih problema koje će ova odluka doneti i nadamo se da će naići na razumevanje za poziciju u kojoj se naš klub našao.

Fudbalski klub Vojvodina nije korisnik državnog budžeta, ne dobija novac od državnih firmi, nema skupe strance i nema državne institucije koje stoje iza nje. Fudbalski klub Vojvodina ima svoju istoriju, igrače, ljude koji jesu i koji su nekada bili njen deo, kao i svoje verne navijače, koji znaju da smo kroz istoriju našeg kluba često svi zajedno morali da gutamo gorke pilule i donosimo odluke koje se kose sa zdravim razumom i elementarnom logikom.

Vojvodinaši, ovakva odluka nije laka, ali je sigurno u interesu našeg kluba i zato vas sve još jednom pozivamo da dođete na stadion i ispunite zapadnu i severnu tribinu i da kroz fer i sportsko navijanje svi zajedno prisustvujemo još jednom susretu Davida i Golijata. I da se radujemo na kraju meča.

[/stextbox]

Na pomenutom sastanku su za jednim stolom sedeli predstavnici Vojvodine, Zvezde, FSS-a i MUP-a Republike Srbije, a jedna od glavnih odluka jeste da će Vojvodina dati besplatne karte navijačima Crvene zvezde, ali jedini uslov da 4.000 ulaznica bude dostavljeno jeste da crveno-beli napišu dopis u kome će stajati da je dolazak istih organizovan od strane FK Crvena zvezda.

0
0

8 Komentara

  1. Ma bitno da su sve one vaše titule u nizu bile poštene i legularne, kako vas više nije sramo da bilo šta komentarišete, na svakoj objavi o zvezdai vas ima……kompleksi su čudo

    0
    0
    Odgovori
  2. Josjedna neregularnost vezana za zvezdanu! Znaci Poledica je ipak bio u pravu kada je rekao da je prvenstvo namesteno i da sponzorusa mora biti sampion. Na kraju krajeva to se pokazalo i onom kradjom u derbiju koju je i hot-sport pokusao da anulira onom lazi o Djurdjevicevom golu dajuci snimak iz „pravog ugla“ na kojem se u stvari vidi Djurdjevic igra glavom, a da lopta neznatno menja pravac posto u ledja ili cak vise u bok zakaci Petkovica. I ova situacija sa Vojvodinom toliko je izrezirana da me ne bi iznenadilo da je u svemu ovome ucestvovao i ‘doktor“ iz zvezde uz pomoc rezima, naravno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ovde se i ne radi o navijacima i navijanju,ima li neko ko to ne vidi?Zvezda kazete ima vise navijaca od Vojvodine!?Konstatacija koja najvise podseca na otkrice rupe na saksiji.FK C.Zvezda je institucija za SVE klubove u okruzenju,ne samo u Srbiji.Zalosno je da je spala na to da je vodi olos ovog drustva i da mora da pali na guranje i protiv Vojvodine.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovde su problem dvostruki standardi.Nema doslednosti i pravila nisu ista za sve.Dobro ,Terza je rekao da Zvezda mora biti prvak narednih pet godina. Proglasite ih danas i da počnemo da igramo regularno rekreativno prvenstvo ,ali bez ovih bezobrazluka i skandala. Sledeće ,ne razumem klubove koji su redom u dubiozi da se tako lako odriču najzdravijeg prihoda od ulaznica. Isto važi i za košarku, derbi mora da se igra u Areni uz prisustvo navijača oba kluba.Prihod od utakmice 150.000 eura. Bezbednost ? Pre utakmice izdati saopštenje u kome će se reći da ukoliko dođe i do najmanjeg incidenta klubovi se suspenduju iz takmičenja,vinovnici pohapse pa da vidimo,da li će igrači i Uprave hvaliti svoje navijače.

      0
      0
      Odgovori
  4. Slaninari o cemu vi pricate i kojoj tribini…pa Delije ako odu na jug Istok ce vam biti prazan..
    Vi realno imate na svakim derbiju 5 do 6000 ljudi.
    Pa sever vam nije pun..gde su firmasi

    0
    0
    Odgovori
  5. Ljudi sto sto pravite probleme bez razloga naduvavate stvari bez razloga i navedite jedan problem koji su navijaci zvezde napravili problem jesu li oni ubili navijaca vojvodine ili grobari i kakve veze imaju tkz skupi stranci u zvezdi sa navijacima

    0
    0
    Odgovori
  6. Ne mogu da verujem!Pa ko je domacin?Tj organizator utakmice?O cemu ovi pricaju?Ne mozete da organizujete utakmicu,istupite iz lige,ako hocete amaterski,ipak ste vi Vojvodina,najstari klub koji docekuje ‘kakvog takvog’ aktuelnog sampiona drzave…Lakrdija od lige!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ne razumem cemu ovolika bura oko svega, gde god da budemo smesteni firma nema sta da trazi pored nas i nase grmljavine! Pucamo topovima, gazimo tenkovima, dominiramo i na gostujucem terenu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter