0
Košarka

FOTO: South media

TRENER OKK KONSTANTIN: Ne možemo da pobeđujemo kada nemamo za hleb

Objavljeno: 06.03.17 u 13:37

Košarkaši Konstantina nisu uspeli da pobede ekipu Dinamika u 19. kolu Prve lige Srbije. Gosti iz Beograda slavili su u neizvesnom meču sa 93:91, a nakon meča domaći košarkaši održali su nesvakidašnju pres konferenciju.


Trener Nišlija Ivan Simić izašao je sa kompletnim timom pred javnost i govorio o problemima sa kojima se tim suočava.  U utakmici prvoplasiranog i poslednjeplasiranog tima PLS, Konstantin je na poluvremenu gubio sa 36:50, a jednom trenutku i čak 19 poena razlike, Nišlije su neverovatnom igrom u drugom poluvremenu došli do neizvesne završnice.

– Javno želim da pohvalim moje igrače, 20 dana nismo odigrali pet na pet na treningu. Nismo uopšte razmišljali šta će biti u ovom meču, igrali smo protiv izvanrednog protivnika, koji ima odličnog trenera i organizaciju. Od sada igraćemo samo za sebe. Zahvalio bih se jedinom koji je bio uz nas, a to je sportski direktorTomislav Simić, koji je uprkos teškoj bolesti svakodnevno sa timom, počeo je mladi trener Ivan Simić.

Trener Nišlija ističe da uprkos lošim rezultatima Konstantin pruža svoj maksimum ali da je bez finansija teško da se beleže dobri rezultati. On je takođe apelovao na niške institucije da koliko mogu pomognu predstavniku Niša u Prvoj košarkaškoj ligi.

Ne može da se pobedi u utakmici, ako nema ništa da se jede u toku dana. Nadam se da će to nekome iz vlasti doći do glave, da će nam pomoći. Voleo bih i naša uprava da se pojavi i kaže nam kako stoje stvari. Mi ćemo se boriti za Konstantin, mi smo velika porodica i vidim da ovi momci izgaraju i daju sve od sebe. Svaka im čast, rekao je Ivan Simić.

Kompletnu konferenciju možete pogledati u video isečku:

(Youtube/South Media)

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter