4
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

KONFERENCIJA GODINE: Ovaj čovek je sve nadmašio, plakaćete od smeha (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.17 u 23:57

Na konferenciji nakon meča Metalca i OKK Beograda je košarkaš domaćih imao svojih ‘pet minuta slave‘.
Marko Dujković je konfuznom konferencijom zbunio sve prisutne, ali i nasmejao mnoge koji su gledali ovaj video materijal.

Pomenuti igrač je bio jedan od najboljih u pobedi svog tima nad Beograđanima sa 11 poena i 12 skokova, ali nije toliko briljirao pred kamerama.

U brzini, Dujković je dao dosta zbunjujuću izjavu povodom nove pobede Metalca u KLS, a na momente je u potpunosti bio nerazumljiv.

(Izvor: YouTube/Neguj mo Srbski)

0
0

4 Komentara

  1. Pa sta ce covek, mozda se zbunio hah…. Nego jel gledal neko od vas Novicu Velickovica kod Edina i Koleta u emisiji? Totalno me je razocarao kao „govornik“…. Ne moze dve dve slozene da spoji…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Pre dva dana, pomenuti kosarkas je odigrao izvanrednu utakmicu protiv Krusevca (25 poena, 17 skokova i 9 blokada). Da postoji sportsko novinarstvo…pricalo bi se o desevanja na terenu a ne na konferencijama za stampu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kuku covece,pa ti ne znas jednu prostu recenicu da sastavis.Zasto ga je trener poslao na konferenciju za stampu ako zna da su mu limitirane mogucnosti govora.Ovo ne da je konfuzno,nego nema veze sa mozgom,ne verujem da i on sam zna sta je rekao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter