2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Španci poslali poslednju ponudu za Mihaila Ristića

Objavljeno: 06.03.17 u 13:51

Ukoliko crveno-beli prihvate ponudu sledi dogovor po kome će mladi vezista dres Espanjola nositi naredne četiri godine.

Više nema hoću – neću, već uzmi ili ostavi ponudu od 1,5 miliona evra, kolika je poslednja zvanična ponuda Espanjola upućena rukovodstvu Crvene zvezde za Mihaila Ristića. Kako saznaje HOTSPORT, crveno-beli su tražili dva miliona, ali bi bili zadovoljni i sa 200.000 manje. Na ovaj način ekipa iz Barselone hoće da stavi tačku ili se okrene novim rešenjima za jun.

MIŠLJENJE STRUČNJAKA: Evo ko je kriv za propust kod Zvezdinog gola (VIDEO)

Šampion nema novca i svakako da ne smeju da se kockaju, a imaju samo par dana da sklope angažman i ubrzo zatim da dobiju milion evra.Ostatak sledi do kraja juna, a što se tiče veziste kako smo već napisali njemu za četvorogodišnji ugovor sledi 2,2 miliona evra. Rasplet španske serije je blizu uz očekivanje srećnog kraja za Ristića i Crvenu zvezdu.

DEO KOLAČA: Zvezdi 91.000 evra

0
0

2 Komentara

  1. Сматрам да је вредност играча потцењена. Уопште, требало би више да се вреднује таленат домаћих фудбалера, да се што дуже задрже у тиму, а не да се будзашто одводе у просечне тимове, па било то и шпанске.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter