0
Domaći fudbal

ČUKARICA 2017: Pehar pripao IMT Novom Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 06.03.17 u 15:20

Prelazni pehar 25. Zimskog fudbalskog turnira „Čukarica 2017“., osvojili su fudbaleri IMT sa Novog Beograda.

U finalnom meču, koji je održan u nedelju na terenima Fudbalskog saveza Beograda ekipa IMT pobedila je rezultatom 4:0 ekipu Milutinca. Treće mesto na turniru pripalo je prošlogodišnjem pobedniku ekipi Lokomotive iz Železnika koja je rezultatom 3:0 savladala ekipu Sremčice. Po završetku utakmice, predsednik GO Čukarica Srđan Kolarić, u prisustvu generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića i potpredsednika FSB Miodraga Jankovića, uručio je, pobedniku turnira, fudbalerima IMT prelazni pehar Gradske opštine Čukarica.

DSC_0015

Na zvaničnoj ceremoniji, koja je usledila u restoranu ‘Azaro’ na Adi Ciganliji, direktor turnira Predrag Jeremić pozdravio je sve prisutne, čestitao pobednicima i zahvalio se svim timovima na učešću. Nakon obraćanja direktora turnira prisutnima se obratio i promoter Stanislav Karasi koji je istakao da je za amaterski fudbal ovo jako dobar turnir, da su uslovi idealni i da se na ovom turniru igra itekako dobar fudbal. Nakon govora prešlo se na dodelu nagrada. Nagrade su uručene, kako ekipama tako i zaslužnim pojedincima:

001

Pehar opštine Čukarica za osvojeno prvo mesto na turniru uručio je direktor turnira Predrag Jeremić. Pehar za osvojeno drugo mesto ekipi FK Milutinac uručio je legenda jugoslovensko-srpskog fudbala i promoter turnira Stanislav Karasi. Pehar za osvojeno treće mesto, ekipi Lokomotive uručio je potpredsednik FSB Miodrag Žuća Janković, a kao najbolje plasirana ekipa sa Čukarice fudbaleri Lokomotive od organizatora dobili su i garnituru dresova – dresove uručio direktor turnira Predrag Jeremić.

DSC_0020

Nagrada za najboljeg igrača turnira pripala je Serdar Stefanu iz FK IMT nagradu uručio Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović. Nagrada za najboljeg golmana turnira pripala je Nemanji Samardžiću iz FK Milutinac nagradu uručio Zoran Adamović član organizacionog odbora. Nagrada za najboljeg strelaca turnira pripala je Nikoli Janićijeviću iz FK Velika Moštanica, a nagradu je uručio Stanislav Karasi promoter turnira. Nagrada za najboljeg trenera turnira pripala je Dušanu Đorđeviću iz FK IMT nagradu uručio je promoter turnira Stanislav Karasi. Najbolji mladi igrač, do 21 godine je Miloš Kukolj iz FK IMT, a nagradu je uručio Milorad Cajković, načelnik odeljenja za društvene delatnosti i privredu GO Čukarica.

DSC_0022

Nagrada za FER-PLAY pripala je ekipi FK Komgrap, koja je bila i najdisciplinovanija ekipa turnira sa najmanje dobijenih kartona. Nagradu je uručio direktor turnira Predrag Jeremić. Nagrada za najbolju sudijsku trojku pripada Srđanu Jovanoviću, Urošu Stojkoviću i Goranu Stanojeviću, nagradu uručio Nebojša Tasić, član organizacionog odbora i komesar turnira. Plaketu Fudbalskom savezu Beograda uručio direktor turnira Predrag Jeremić u ime Fudbalskog saveza Beograda plaketu primio potpredsednik FSB Miodrag Žuća Janković. Plaketu Organizaciji fudbalskih sudija Beograda uručio je direktor turnira Predrag Jeremić. Plaketu promoteru turnira Stanislavu Karasiju uručio je direktor turnira Predrag Jeremić.

DSC_0047

Za medijsku podršku i prisutstvo na turniru plakete su dobili:

redakcija Sportskog lista Žurnal
redakcija jutarnjeg programa TV Studio B
Nikola Martać, vlasnik portala HotSport
Aleksandar Lokner, urednik emisije Bubamara koja se emituje na SOS kanalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter