1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NISU ZADOVOLJNI: Prazne beležnice brojnih skauta iz Evrope

Objavljeno: 05.03.17 u 09:52

Sem retkih pojedinaca, globalno, učesnici derbija su podbacili.

Došli su brojni klubovi iz Evrope da isprate 153. derbi, a kako saznaje HotSport, beležnice su velikoj većini ostale prazne. Skaut Intera neće imati sta da ponudi za kupovinu na leto.

Svakako da je pored Mičela Donalda, prikazanim španskoj izvidnici koja ga je pratila od strane Espanjola i Majorke, dosta detalja položio Marko Petković. Njihovo konačno izjašnjavanje tek treba da usledi, dok na suprotnoj strani neke filtere je prošao Nikola Milenković, mada se najavljuje da ove nedelje sledi definitivan dogovor sa Fiorentinom.

Potencijal je pokazao golman Zvezde Filip Manojlović, neki još ćute za Đurđevica, mada globalno veliki klubovi nemaju neke aspiracije za ove igrače Crvene zvezde i Partizana, pa čekaju nove i mlađe naslednike.

0
0

1 Komentara

  1. Pa sve kostolomci i neumnici za fudbal, ko ce ih osim izuzetka? Kad gledam mladje kategorije kako se momci na terenu bore, vidis nesto sasvim drugo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter