0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ UOČI FMP-A: Očekuje nas motivisan protivnik, neizvesno u kom ćemo sastavu izaći!

Objavljeno: 04.03.17 u 15:14

Košrkaše Crvene zvezde nakon važne pobede u Evroligi nad Bambergom, očekuje utakmica 25. kola ABA lige sa ekipom FMP Železnika.

Crveno-beli pred gosovanje u Železniku očekuju žestok otpor motivisanog rivala a strateg srpskog šampiona, Dejan Radonjić, kaže da je za sada nepoznato u kom sastavu će zaigrati njegov tim.

-Očekuje nas još jedan meč nakon velikih evroligaških napora protiv ekipe koja je obezbedila dobar rezultat u ABA ligi. Ekipa FMP je mlada, i sasvim je prirodno da nas očekuje još jedan meč protiv motivisanog rivala. Videćemo u kom sastavu ćemo odigrati taj meč,a konačnu odluku donećemo na sam dan utakmice – rekao je Radonjić.

Svoja isčekivanja pred utakmicu izneo je i centar Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić.

-Ponovo identična situacija u kojoj ćemo odigrati meč u ABA ligi protiv jedne mlade i vrlo dobre ekipe, a nakon teške utakmice u Evroligi. FMP je dobrim igrama zasluženo osigurao opstanak u regionalnom takmičenju što znači da će odigrati utakmicu bez pritiska. Mi sa druge strane imamo dosta kadrovskih problema, ali ćemo se truditi da odigramo maksimalno skoncentrisno kako bi upisali bodove- izjavio je Zvezdin centar.

Utakmica protiv FMP-a zakazana je za nedelju od 21h u dvorani u Železniku. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter