2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBJAVLJENO: Delije zabrinute zbog važne promene, Partizanov tim kao što smo najavili (FOTO) (SASTAVI)

Objavljeno: 04.03.17 u 17:04

Od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra se 153. ‘večiti’ derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Crvena zvezda napravila je prinudnu promenu u samom napadu, gde će umesto Ričmonda Boaćija nastupiti Srđan Vujaklija. Čini se da će to propisno zabrinuti navijače crveno-belih, ali daleko od toga da bivši napadač Borca iz Čačka neće biti opasnost po gol Filipa Kljajića.

IZNENAĐENJE U SASTAVU PARTIZANA: Nikolićev ‘džoker’ počinje derbi umesto standardnog prvotimca!

Na drugoj strani, Marko Nikolić je napravio takođe promenu, ali ne prinudnu, već taktičku i videćemo hoće li ona iznenaditi Miodraga Božovića. Kao što smo najavili, umesto Marka Jankovića u prvom timu biće Nebojša Kosović.

Evo kompletnih timova ‘večitih’ rivala:

FOTO: Biljana Obradović
FOTO: Biljana Obradović

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Partizan (18.00)

Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Majo Vujović (Novi Sad).

Crvena zvezda: Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Donald, Le Talek – Plavšić, Kanga, Ruiz – Vujaklija

Partizan: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Jevtović, Everton – Kosović, Stevanović  – Leonardo, Đurđević.

[/stextbox]

 

0
0

2 Komentara

  1. Zvezdin najveći promašaj je dovođenje limitiranih stranaca Ruiza, Kange (u prvih 21 minut, 7 pogrešno dodanih lopti, dalje nisam brojao), Boaćija, koji se nije video na terenu, nije uzalud sedeo 4 godine na klupama talijanskih ligaša. Božović se izuo potpuno uvodeći „pleja“ Milijaša i Sikimića! I ptice na grani znaju da Partizan najveći broj pogodaka postiže posle centaršuteva Vulićevića i niko nije blokirao Vulićevića na celoj utakmici. Loša Zvezda, bez izgledne šanse a gol koji je postigla je neregularan. Baš me živo interesuje kako će igrati ti silni stranci protiv Vojvodine?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da je izbacio Ruiza i umesto njega stavio Milica,bila bi pesma,mada ovako ostaje Zvezda bez dva sigurna gola,koja bi Boaci postigao.Nadam se da ce Vujaklija debitovati golom ili nadoknaditi Bojacijeva dva planirana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter