4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Ispao sam naivan i glup zbog izjave o sudijama! BOŽOVIĆ: Je l’ sam trebao ja da skačem?!

Objavljeno: 04.03.17 u 20:59

Ne preterano zanimljivu, ali vrlo bogatu konferenciju održali su Marko Nikolić i Miodrag Božović, treneri naša dva najveća kluba.

Reklo bi se konferencija u ‘rukavicama’ Marka Nikolića i Miodraga Božovića, posle remija u 153. ‘večitom’ derbiju.

– Pre svega, zahvalljujem se domaćinima i kolegi Božoviću na gostoprimstvu. Mi smo desetak minuta dobro igrali, a onda je Zvezda dominirala. Nismo se branili i na sreći nije bilo kobno po nas sem gola Kange – izjavio je Marko Nikolić.

Rizikovali smo mnogo više udaraca na gol i mislim da smo po šansama bili malo bliži. Zahvaljujem se navijačima na podršci. Osećam se glupo što smo Boža (prim.aut. Miodrag Božović) i ja rekli da neće sudijska greška rešiti, a mi smo kao treneri sve učinili da bude bolji naš napaćeni fudbal – dodao je Nikolić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Miodrag Božović bio je nešto mirniji od svog kolege.

– Posle slabog početka imali smo kontrolu. Primili smo gol u nevreme. Žao mi je što nismo pobedili na rođendan i zbog podrške navijača, a čestitam Partizanu na fer i korektnoj igri istakao je Božović.

– Ne znam koji je razlog što primamo gol u finišu. Branili smo s,e nismo igrali najbolje i bilo je grešaka. Sikimić nije imao vremena da uđe, Boaći je igrao je pod injekcijom i ja mu čestitam što je izdržao – istakao je popularni ‘Grof’.

Marko Nikolić je pojasnio šta je mislio kada je rekao da je ispao ‘glup i naivan’.

– Ispao sam naivan i glup verujući da sudija neće pogrešiti. Verovao sam u njihov kvalitet i poštenje, a izneverio sam sebe. Bili smo uporni, a samo neka sportski faktor reši pitanje osvajača titule, pa bila to i Vojvodina. Neki ljudi sebe stavljaju u prvi plan umesto da pričamo oko fudbala – poručio je Nikolić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zanimljivo je bilo i to kako je Miodrag Božović prokomentarisao primljeni gol Crvene zvezde:

– Pa je l’ sam trebao ja da uđem i da skočim? – upitao je ‘Grof’.

Na kraju su dvojica trenera još jednom prokomentarisali Maju Vujovića, glavnog arbitra.

– Video sam snimak u poluvremenu i bio sam uveren da je lopta prešla gol-liniju. Ove sudije se ne izvinjavaju posle greške – istakao je Nikolić.

– Rekao sam Marku da ni za šta na svetu ne bih sudio derbi. Ovde se ne bi snašao ni najbolji sudija u Evropi – zaključio je Božović.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Milov jacPa je klasican piun aboliranog fk, nije vredan pomena, ni jednom recju da pokaze i iskaze postovanje prema boljem timu-FKP i cestita FK P i Marku Kraljevicu na boljoj, organizovanijoj i ubedljivijoj igri, uprkos primljenom pogodku iz gol-auta, koji im je majo poklonio za rodjus .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN SAMPION I NAJBOLJI TIM SRBIJE, UPRKOS IGRAMA „VAN TERENA“ tj. IZA GOL LINIJEEE .!. XXAAXXAA .!. Partizan iznad SVIH !!!……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. A ti si „Grofe“ bruka sporta prevaro jedna ovo je fuuuuuuuuuujjjjjj ovo nije fudballllll……bjezite sa stadiona sviiiiiiiiii………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter