3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJNOVIJA VEST: Da li će Boaći igrati protiv Partizana?

Objavljeno: 04.03.17 u 10:10

Ričmond Boaći je pod znakom pitanja za 153. večiti derbi, nakon što je doživeo povredu zadnje lože na treningu pred utakmicu. Ipak, prema poslednjim informacijama, Ganijac će igrati protiv Partizana.

Kako su nam iz kluba rekli, „takve stvari se dešavaju“:

– Odluka će biti doneta pred utakmicu, a u pitanju je zadnja loža. Sve se dogodilo pred kraj treninga i selidbu ekipe u karantin. U njemu se nalazi i Boaći, rekli su za HotSport u klubu, da bi potom dodali:

– Dešava se.

Dakle, prema poslednjim informacijama, Ričmond Boaći će igrati na večitom derbiju. Ukoliko ipak ne bude u timu, umesto njega na teren će Srđan Vujaklija.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Ma ko je taj da je toliko bitno da li ce igrati , koji iz Italije dolazi u srpsku premijer ligu !!!! Ma batalite te berberske fazone, svatili su da Partizan nije treceligas Slovenije i da igra sklanjalice ….Igrao , ne igrao 2-3&4+ ……i tacka 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • To je neko ko ce vam danas spakovati najmanje dva komada,ako bude igrao.Vidi se odmah da je decko skolovan i u svemu potkovan igrac,sigurno najbolji napadac u ligi.Iako nije igrao jesenju polusezonu,ocekujem da stigne na vrh liste strelaca do kraja prvenstva.Danas je kec kao kuca jer je kvalitet na Zvezdinoj strani.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter