13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Đurđević pokvario Zvezdinu žurku, ovo su slike o kojima će se još dugo pričati

Objavljeno: 04.03.17 u 22:49

Crvena zvezda i Partizan remizirali su rezultatom 1:1, što nikoga ne zadovoljava, ali ni ne rastužuje previše. Međutim, tenzija je itekako bilo.

Ne previše prilika i uzbuđenja pred golovima, ali je itekako puno vatre bilo na terenu našeg najvećeg stadiona. Nažalost, ponovo je glavni akter bio sudija Majo Vujović, koji je dosudio neregularan gol crveno-belih, a posle meča bilo je pritužbi i na račun gola Partizana.

Zbog ove situacije:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Evo kompletne fotogalerije sa stadiona ‘Rajko Mitić’, u kojoj uživajte sada, za nijansu ‘mirnije glave’, ako je to ikako moguće u fudbalskoj Srbiji.

0
0

13 Komentara

  1. Alo ljudi ne postoji derbi na kom partizan nije pokraden… Prva stvar je to da se partizanu 25 godina nije svirao penal alo a za jednu utakmicu se zvezdi sviraju 2… Setite se onog derbija kada je mihajlovic pao u kaznenom prostoru. To je definicija penala, to je cist primer za penal. Onda ova lopta koja je celim obimom izasla van igre. Strasno…

    0
    0
    Odgovori
    • Najbolje poslati snimak kod UEFA oni su mi nekako najkompetentniji za razliku od od ove krcun-terza-kokeza JSL komisije.

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. URKE 32 je ‘ZAPALIO SVECU“ i STAVIO POSLEDNJU TACKU NA „slavljenicku tortu’ krcunovih i bugarcicevih sledbenika IDEOLOGIJE IZDAJE I PODELE SRBIJE !!!………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  3. zvezda pokradena ne znam bas dal si gledao utakmicu?pre svega zvezda bez sanse za gol da lopta nije izasla metar nikad ga ne bi ni dali.ovi su jos smesniji alen stevanovic to je smejurija zajedno sa kosovicem.inace majstorski ga je zavukao djurdjevic i to se lepo vidi.bez obzira ko za koga navija zvezda kao i 150 derbi uz pomoc sudija naravno

    0
    0
    Odgovori
    • OVI ŠTO NAVIJAJU ZA PARTIZANI ZAGREB IMAJU ULIČARSKI FAKULTET, PALE LOGORSKE VATRE NA STADIONU TAKO DA SU INDIJANCI ZA NJIH GOSPODA, A KUPAJU SE SAMO KAD IH OKVASI KIŠA BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter