0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EP U ATLETICI: Povreda jača od Kolašinca, Ivana Španović u finalu! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.17 u 12:42

Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale bacanja kugle. Ivana Španović lako preskočila normu.

Kolašinac je imao problema sa preponama, što ga je u velikoj meri sprečilo u nameri da se predstavi u boljem svetlu. On je u prvoj seriji bacio 19,96, dok je u naredne dve prestupio:

– Nisam uspeo da se izvučem. Ovo je veliko razočaranje za mene. Nadao sam se da ću bar uspeti da se nađem među prvih osam zbog svih ljudi koji me prate i veruju u mene, ali nisam uspeo. Povreda  je velika i verovatno ću ubrzo nakon ovoga morati da idem na operaciju, a nakon nje videću da li ću imati snage da nastavim dalje svoju karijeru, otkrio je Kolašinac.

Sa druge strane, Ivana Španović je već u prvom skoku obezbedila plasman među najbolje skokom od 7,03.

– Da sam spremna, spremna sam. Lepo je skakati pred domaćom publikom i za mene je to izuzetno velika prednost. To je nešto što me pokreće i zato bih se ovom prilikom zahvalila svima što su došli. Ne mogu da dočekam sutrašnje finale, biće zanimljivo. Očekujem još barem dve devojke koje će biti na granici od sedam metara, istakla je Španovićeva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter