0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ ZA HOTSPORT: Mirna glava dobija derbi

Objavljeno: 04.03.17 u 15:30

Pred nama je 153. duel Crvene zvezde i Partizana. Tim iz „Ljutice Bogdana“ trenutno je prvi na tabeli sa šest bodova viška, a Miodrag Božović, šef stručnog štaba Zvezde, zna šta je najbotnije kako bi njegova ekipa trijumfovala.

intervju Da li su igrači svesni težine ove utakmice, ako u obzir uzmemo to da je ne samo važan meč u borbi za titulu, već i utakmica koja pada na rođendan kluba?

– Svesni su svi šta se očekuje, pogotovo zato što su mnogi već igrali na derbiju, imaju ih po nekoliko iza sebe. Što se rođendana tiče, bilo bi veoma lepo da navijačima na rođendan donesemo pobedu. I sigurno je da ćemo dati sve od sebe. Sad, šta će biti, to nikada ne možete da prognozirate, istakao je Božović.

intervjuViše puta ste ponovili da niste do sada imali tremu kao trener. Da li je danas specifična situacija, pošto se derbi ipak igra na Zvezdin rođendan?

– Naravno da postoji mala, takmičarska trema, jer ovo su utakmice za koje se živi. Ove utakmice rađaju junake i tragičare.

intervjuŠta je najbitnije, šta može da bude presudno?

– Pa najbitnije je da se ostane miran… Presudiće ko bolje izdrži pritisak.

intervjuMnogo prašine podigao je izbor sudije. Koliko je bitno da sve prođe u sportskoj atmosferi, bez tenzija?

– Veoma je bitno da prođe bez problema, i nije mi jasno zašto je bilo kome bilo potrebno da pravi ovu vrstu pritiska pred utakmicu. Derbi bi trebalo da bude praznik, nikako nešto što će za posledicu imati prepucavanje preko novina, zaključio je popularni Grof.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter