1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Voša nastavlja poteru za ‘večitima’, Malbašić rešio susret u Čačku (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.17 u 19:04

Novosađani su na gostovanju kraj Morave upisali pobedu minimalnim rezultatom (0:1) i tako se bar na kratko izjednačili sa Partizanom.

Gol odluke viđen je u 25. minutu utakmice, kada je nakon jednog prodora Lakićevića sa desnog krila golman Čačana Mišić kratko odibio loptu, na koju je negde u liniji penala natrčao Filip Malbašić i rutinski završio akciju pogotkom.

Inače sama utakmica bila je vrlo dinamična sa dobrim brojem šansi na obe strane, ali je falilo više koncentracije u završnicama ne bi li broj golova na ovom meču bio veći.

Pored samog pogorka najbolju šansu na meču imao je Paločević, koji je početkom drugog poluvremena izašao sam pred golmana domaćina ali se u završnici spetljao i propustio da duplira prednost.

Drugi deo meča protekao je uglavnom u inicijativi Borca, koji je jurio eventualno izjednačenje, međutim do tog cilja ipak nisu uspeli da dođu pa su pretrpeli i drugi uzastopni poraz ovog proleća.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter