0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Delije će biti uz jedan košarkaški meč, Vojvodina juri ‘večite’

Objavljeno: 03.03.17 u 08:49

Bogat, pre svega košarkaški dan je pred nama, ali će na TV-u biti fudbala, odbojke i tenisa.

Za gledaoce u Srbiji, pre svega one koji navijaju za Crvenu zvezdu, biće zanimljiv duel Evrolige između Darušafake i Panatinaikosa. Ako kojim slučajem Grci slave, crveno-beli bi skoro jednom nogom bili u Top 8 fazi Evrolige. Sa druge strane ako Turci slave, Crvena zvezda bi sustigla ‘zelene’ po broju pobeda. Prenos meča je od 18.15 na kanalu Sport kluba. Takođe, na istom mestu možete da pogledate derbi meč između Barselone i CSKA iz Moskve.

Kada je reč o fudbalu u centru pažnje je Superliga Srbije i duel Borca iz Čačka i Vojvodine. Prenos je od 17 časova na Areni Sport. Takođe, Sport klub nastavlja sa prenosima španske Primere, dok Arena Sport nam pruža derbi francuske lige između Bordoa i Liona.

Danas se ne igra samo košarkaška Evroliga, već i drugi mečevi četvrtfinala Evrokupa. Tako ćemo na delu moći da vidimo Sašu Đorđevića i Sašu Obradovića u borbi za plasman u polufinale. Videćemo hoće li Bajern izbaciti Unikahu, a Lokomotiva iz Krasnodara izbaciti Zenit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter