1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SALAŠKI IZNELA ‘PRLJAV VEŠ’: Neće me dvorana dugo videti, ne zaslužujemo SP 2020. godine

Objavljeno: 03.03.17 u 19:29

Srpska atletičarka Tamara Salaški rekla je da je nezadovoljna što se nije plasirala u finale trke na 400 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, kao i da je za duži period završila takmičenje u dvorani.

– Nisam zadovoljna. Jedva čekam da trčim i da imam svoju stazu, da ne moram da obilazim i da se gurkam, to je naporno i na to se troši mnogo snage. Probala sam da trčim najbolje što mogu, a mogu mnogo bolje od ovog rezultata, daleko ispod 53 sekunde – rekla je Salaški novinarima.

Ona je drugu kvalifikacionu grupu završila na četvrtom mestu, s rezultatom 53,50 sekundi. Ona je bila 0,9 sekundi sporija od drugoplasirane Poljakinje Justine Svjeti koja je prošla u finale, zajedno sa prvoplasiranom Leom Šprunger iz Švajcarske.

– Ne pada mi napamet da idem na neke mitinge. Nema više ulaska u dvoranu ni sledeće godine. Neće me dvorana dugo videti. Organizacija ima svojih problema, ali se popravlja – rekla je Salaški.

Salaški je bila oštra i prema organizaciji samog Evropskog prvenstva u Kombank areni.

– Mnogo je bilo propusta u organizaciji, ali sada se to popravlja. Mislim da ne zaslužujemo da se kod nas održi Svetsko dvoransko prvenstvo 2020. Super je sve što vi vidite sa strane, ali mislim da ima propusta – rekla je Tamara Salaški.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter