0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MEČ DANA: PAO gostuje Darušafaki, za koga će Delije navijati? (ANKETA)

Objavljeno: 03.03.17 u 00:17

Crvena zvezda je pobedom nad Brose Basketom 74:60 napravila veliki korak ka Top 8 fazi Evrolige, a plasman u četvrtfinale bi sutra mogao da bude skoro osiguran.

Naime, najveća pretnja za crveno-bele je Darušafaka. Turci se trenutno nalaze na poziciji ‘devet’ koja ne vodi u plej-of, a ambicije kluba su Top 8 faza.Tim iz Istanbula je pobedio Crvenu zvezdu u Beogradu i u poslednjem kolu je dočekuje u svojoj dvorani. Ipak, crveno-beli za sada imaju tri pobede više i utakmicu više, ali četa Dejvida Blata i mnogo teži raspored.

Već danas na programu je derbi sa Panatinaikosom, a ko god da izgubi Zvezdi će odgovarati. E, sada šta je bolje?

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, u slučaju da Panatinaikos pobedi Darušafaku u Istanbulu, Crvena zvezda bi imala tri pobede više od Turaka šest kola pre kraja takmičenja. Takođe, tim Dejana Radonjića ima nešto bolji raspored do kraja ligaškog dela sezone. Sa druge strane ako bi Darušafaka slavila, Crvena zvezda bi se izjednačila sa Panatinaikosom po broju pobeda na petom mestu. Nas sada zanima koja je opcija bolja za crveno-bele, da imaju dve pobede više od Darušafake i izjednače se sa PAO-om ili da Grci ‘otpišu’ Turke od sna o četvrtfinalu Evrolige.

Da li je Zvezdi bolje da pobedi PAO ili Darušafaka?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter