0
Ostali sportovi

EP U BEOGRADU: Dušan Makević i Goran Nava bez finala

Objavljeno: 03.03.17 u 20:38

Još jedan srpski atletičar nije uspeo da se domogne finala Evropskog atletskog prvenstva u dvorani – Dušan Makević bio je osmi u drugoj kvalifikacionoj grupi sa rezultatom 8:14,34. On je u ukupnom plasmanu zauzeo 17-to mesto.

-Krenulo je dobro do kraja drugog km i onda sam samo počeo da popuštam. Hteo sam da izdržim što duže kako bi na najbolji mogući način predstavio našu zemlju, ali nažalost nije moglo bolje- rekao je Makević.

Goran Nava završio je svoju karijeru na EP u Beogradu trkom na 1500m sa rezultatom 3:48,53 što nije bilo dovoljno za finale.

-Drago mi je da sam bio deo ove velike priče. Jako sam ponosan na Srbiju što je priredila jedan ovakav spektakl. Ovo je moja poslednja trka u karijeri, ali se nadam da ću u budućnosti ostati u atletici možda kao trener-, rekao je Nava.

Današnji takmičarski dan za naše atletičare je gotov. Sutra prepodne nas očekuje trka Mihaila Dudaša na 60m u 9.30h, potom 9.45h 60m Milana Tirnanić, zatim 10.10h skok udalj Mihail Dudaš, 11h kvalifikacije u bacanju kugle Asmir Kolašinac i u 12h kvalifikacije skoka udalj Ivana Španović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter