4
ATP

FOTO: Twitter

AKAPULKO: Noleta izbacio igrač koji ga često javno proziva! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.17 u 09:02

Novak Đoković ispao je u četvrtfinalu turnira u Akapulku, pošto je bolji od njega bio Nik Kirgios 7:6 i 7:5, čime će se prednost Endija Mareja povećati u odnosu na Srbina.

Ako je Novak Đoković morao da ispadne u Meksiku, onda to sigurno nije želeo da se dogodi protiv Nika Kirgiosa. Australijanac je poznat po svojim javnim ispadima, a neretko oštro isproziva i samog trenutno drugog tenisera sveta. Sada će Kirgios sigurno likovati jer je pobedio ‘omraženog’ rivala Novaka Đokovića.

NOVAK ĐOKOVIĆ: Još ne vidim svoj kraj!

Bio je ovo veoma uzbudljiv i težak meč. Prvi set je završen bez ijednog brejka, a dobio ga je Kirgios posle taj-breka 11:9. Rovovska borba nastavljena je u drugom setu. Nije bilo brejka sve do 12. gema kada je Australijanac ostavio Novaka Đokovića bez poena i slavio sa 2:0 u setovima.

Kirgios u polufinalu Akapulka igra protiv Sema Kverija, dok drugi par čine Rafa Nadal i Marin Čilić.

0
0

4 Komentara

  1. Ja kao jedan od bezbrojnih Novakovih simpatizera poručujem da ili da menja nešto i to odmah ili da završi karijeru ŽIVCE MI ISKIDA OVAKO!

    0
    0
    Odgovori
  2. To bi bilo to od Noleta, volio bih da gresim ali izgleda da vise ne moze..ipak ne treba zaboraviti sve sto je napravio do sada. Svaka cast sampione!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nazalost,izgleda da je krenuo Noletov sunovrat.Poceli su da ga biju razni sarlatani,zena mu zvoca za razne gluposti,ne jede meso a hoce vrhunski da igra u kontinuitetu,sto je fakticki nemoguce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter