0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

KATALONCI U ŠOKU: Napušta ih ‘kormilar’, težak udarac za Barselonu (FOTO)

Objavljeno: 02.03.17 u 09:50

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je večeras da će na kraju sezone napustiti katalonski klub.
Enrikeu ugovor s Barselonom ističe na kraju sezone, a sinoć je posle pobede nad Sportingom saopštio da ga neće produžiti.

– Želim da završim ovu konferenciju za novinare na drugačiji način… Želim da saopštim da sledeće sezone neću biti trener Barselone. Bilo je teško, ali je ovo odluka o kojoj sam dobro razmislio. Potreban mi je odmor. To je glavni razlog. Način na koji ja radim ovaj posao je razlog zbog kog moram da odem. Premalo je sati za odmor, a meni je to vreme potrebno, rekao je Enrike.

On je odluku prvo saopštio igračima u svlačionici.

– Rekao nam je svoju odluku… Želimo da završimo sezonu pobedama i da uživamo u onome što je od nje ostalo, rekao je hrvatski fudbaler Ivan Rakitić.

Zubizreta i Luis Enrike

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da mu je Enrike još pre nekoliko dana saopštio da napušta klupu Barselone.

– Klub prihvata odluku Enrikea. Bio je sjajan trener. Sada moramo da završimo sezonu na najbolji mogući način. Luis Enrike nam je pomogao da budemo uspešni. Još može da nam pomogne, rekao je Bartomeu.

Enrike je na Nou Kamp došao pre tri godine. Sa Barselonom je do sada osvojio dve titule u Primeri, dva Kupa kralja, Ligu šampiona 2015. godine, Superkup Španije, Uefa Supekup i klupsko svetsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter