0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Baskonija juri Zvezdu, Olimpijakos prvo mesto (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.17 u 23:29

U poslednja dva meča današnjeg programa Evrolige pobede su zabeležile ekipe Baskonije i Olimpijakosa.

Baskonija nastavlja poteru za Crvenom zvezdom i Panatinaikosom. Tim iz Baskije je na svom terenu savladao Armani 87:74. Držao se tim iz Italije sve do treće četvrtine, kada su Španci slavili sa 28:16 i rešili pitanje pobednika. Baskoniju je do pobede vodio Tili sa 19 poena, Hanga je ubacio 18, a Badinger i Larkin po 13 koševa. Kod Armanija su po 11 poena ubacili Paskolo, Hikmen i Ćinćarini. Mačvan je stao na 10 poena, a Raduljica svega šest koševa. Baskonija je za sada sedma na tabeli sa 13 pobeda. Armani je prikovan za poslednju poziciju.

(Izvor: YouTube/Eurolegaue)

Olimpijakos još uvek može da se nada prvom mestu na tabeli. Crveno-beli su slavili protiv Makabija u Tel Aviviu 82:71. Grke je do pobede voio Grin sa 16 poena, dok su po 15 dali Lodžeski i Printezis. Kod ‘ponosa Izraela’ istakao se Landsberg sa 17 poena. Milutinov je meč završio sa samo dva poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter