0
Evropske lige

BIĆE BURE: Šta će Murinjo reći na biografiju Mesuta Ozila?

Objavljeno: 02.03.17 u 16:52

Nemac koji trenutno igra za ekipu Arsenala, Mesut Ozil, bio je jedan od igrača od kojih su u Realu iz Madrida najviše očekivali. Ipak, ponajviše zahvaljujući sopstvenoj nezainteresovanosti, čini se da Ozil nije uspeo da postigne ni delić onoga što su priželjkivali.

Upravo to je nateralo Murinja da nimalo prijatan razgovor sa Ozilom, koji je Nemac opisao u svojoj autobiografskoj knjizi, „Magija igre„:

Misliš da su dva prelepa pasa dovoljna? Misliš da si toliko dobar da je dovoljno da igraš sa pola gasa? Misliš da si previše lep za uklizavanja, pitao je Murinjo Ozila, da bi potom nastavio:

– Da li znaš kako izgledaju tvoji startovi?, pitao je Portugalac, nakon čega se podigao na prste, sa rukama blizu kukova i stegnutih usana, i počeo je da skakuće po svlačionici.

Mesut Ozil

To je Ozila izazvalo da baci dres na Murinja i kaže mu da ide i da igra sam, ako misli da će bolje, na šta je tadašnji šef stručnog štaba Reala eksplodirao:

O, odustaješ? Kukavice! Šta hoćeš? Da pobegneš pod lepi, topli tuš? Opereš kosu? Da budeš sam? Ili želiš da pokažeš saigračima, navijačima i meni šta možeš, urlao je Murinjo na Ozila, koji je taj događaj opisao kao „duel dva boksera pred meč“.

Murinjo je poznat kao trener koji pribegava neuobičajenim vidovima motivacije svojih igrača. Ipak, ostaje nam da sačekamo kako će reagovati kad pročita sve ovo, pošto je takođe poznat i kao trener koji događaje iz svlačionice voli da u njoj i ostavi.

 

(Youtube/Teo CRi)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter