2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: FS Srbije dozvoljava da se sudije uče na derbiju!

Objavljeno: 01.03.17 u 21:44

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da nije zadovoljan odlukom da umesto Milorada Mažića predstojeći derbi crveno-belih i Partizana sudi Majo Vujović.

– Pitamo FSS zašto je promenio našeg najboljeg sudiju koji sudi najvažnije utakmice Lige šampiona. Ne treba FSS da dozvoljava da se sudije uče na derbiju. Nisam zadovoljan – naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

– Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi – dodao je Terzić.

Beogradski mediji su ranije danas preneli da će pravdu na večitom derbiju deliti najbolji srpski sudija Milorad Mažić, ali je kasnije na sajtu Super lige Srbije objavljeno da će arbitar biti Majo Vujović.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije izmedju Zvezde i Partizana igra se u subotu od 18.00 na Stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

2 Komentara

  1. Kao Terziću smeta Majo. Proćitali smo te davno samo je tvoja doktorska mudrost ipak providna . Spremio si saopštenje istog momenta kada si sa tvojim poslušnicima koje si uporno postavljao u FSS ,dogovorio da sudi Majo. Znaš dobro da ne možete dobiti Partizan bez pomoći sudija . Nikada niste ni mogli. Mažić više ne sudi po diktatu, on je sada postao svetski sudija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter