0
ATP

SVET BRUJI O SKANDALU IZ AKAPULKA: Ljudi zbog novog ispada traže doživotnu zabranu igranja za australijskog tenisera! (FOTO)

Objavljeno: 01.03.17 u 16:40

Australijski teniser Bernard Tomić u razmaku od svega nekoliko dana uspeo je da rezbesni tenisku javnost do te mere da traže njegovu doživotnu diskvalifikaciju.

Naime svega nekoliko dana od meča sa Belgijancem, Stivom Darsisom, gde je videvši da mu gotovo sigurno izmiče pobeda u drugom setu namerno gubio poene, skraćujući tako set, što je izazvalo bes publike koja je platila ulaznice za meč. 

Novi skandal Tomić je napravio na Meksiko Openu u Akapulku, gde je Donaldu Jungu predao meč prvog kola nakon što je izgubio prvi set. Kao razlog je naveo „nepodnošljivu“ vrućinu, mada je temperatura u trenutku odigravanja meča iznosila 27 stepeni.

Ipak ono što je razbesnelo ljubitelje tenisa je činjenica da je Australijanac svega par sati kasnij izašao na meč dubla sa partnerom Lorencijem. Taj njegov potez zapalio je društvene mreže, na kojima je javnost zahtevala da se ovakvi njegovi potezi sankcionišu, čak i doživotnim izbacivanjem iz tenisa.

Evo nekih od ljutitih reakcija navijača na „Tviteru“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter