0
Evropske lige

FOTO screenshot

PRIMERA: Barsa ‘namirisala krv’, surovo poigravanje sa Hihonom za dizanje pritiska Realu (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.17 u 21:50

Fudbaleri Barselone veoma lako su savladali ekipu Sportinga iz Hihona u meču 25. kola španskog prvenstva – 6:1. U drugom meču termina od 19:30, Viljareal je sa 4:1 pobedio Osasunu.

Kako je madridski Real u krizi što se igre tiče, čini se da igrači Barselone nemaju nameru da propuste eventualnu šansu i preteknu najvećeg rivala na prvom mestu na tabeli.

A nova „žrtva“ na putu ka prestizanju Reala bio je Sporting iz Hihona, koji je prošao sa šest golova u mreži.

Prvi pogodak bio je delo Lea Mesija, koji je postigao jedan od najlepših golova glavom u dosadašnjoj karijeri.

Dva minuta kasnije, u 11. minutu Huan Rodrigez postiže autogol za 2:0, da bi Kastro smanjio u 21. na 2:1, što je bilo sve od gostujućeg tima.

Šest minuta kasnije Suarez je povećao na 3:1, a u drugom poluvremenu su pogađali i Alkaser (49), Nejmar (65) i Rakitić (87), za prvo mesto na tabeli, uz dva meča više od Reala iz Madrida, koji od 21:30 igra meč sa Las Palmasom.

 

(Youtube/MrDPindao)

Vilajreal je protiv Osasune stigao do vredne pobede na ubedljiv način. Sorijano u 2. minutu i Soldado iz penala u 27. doneli su „Žutoj podmornici“ dva gola viška, ali je Tores sredinom drugog poluvremena iz penala smanjio na 2:1. No, to nije poremetilo Viljareal, koji je preko Borea u 74. i 78. minutu stigao do 4:1 i šestog mesta na tabeli.

 

(Youtube/CR7Studios)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter